BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Amsterdam Benschop

Taxi Amsterdam Benschop.

 

Bent u het zat om eeuwig te discuseren wie er vanavond de "BOB"is. TCMN taxi Amsterdam Benschop heeft een ideale oplossing. Zo kunt u ervoor kiezen om vanuit Amsterdam naar Benschop te reizen met de taxi. Een taxi reserveren hoeft niet duur te zijn. TCMN taxi Amsterdam Benschop staat erom bekend dat TCMN taxi lage tarieven aanbiedt aan haar klanten.

Toren hoge taxi prijzen is wat betreft TCMN taxi Amsterdam Benschop verledentijd! Zo reist u vanuit Amsterdam naar Benschop met TCMN taxi voor maar €88,-

TCMN Taxi Amsterdam naar Benschop werkt met vaste lage tarieven, TCMN heeft services hoog in het vaandel staan. Alle chauffeurs zijn dan ook in het bezit van de benodigde chauffeurspas. TCMN is 24 uur per dag 7 dagen bereikbaar en is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Bel dus snel naar 030-6880711 en reserveer uw taxi rit van Amsterdam naar Benschop

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 99, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 99, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 119. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 12  uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog!