BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Harmelen

Taxi Harmelen.

 

Helaas heeft Harmelen geen goede bus verbinding. Heeft u direct een taxi nodig dan kunt u bellen met TCMN taxi Harmelen. 

TCMN taxi Harmelen rijd in heel regio Utrecht geen deel taxi maar een prive taxi. U kunt in alle comfort uw reis beginnen bij taxi Harmelen. TCMN taxi Harmelen staat bekend om haar vaste lage prijzen. Zo kunt u vanuit Harmelen naar Utrecht voor maar €25,-

Onze chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd en erg netjes. Zij helpen dan ook graag met het inladen en uitladen van bagage.

Reserveren is nu eenvoudig via de website of via onze telefoon centralen. Reist u alleen of met een grote groep alles is bespreekbaar bij TCMN taxi Harmelen. 

Hoe is TCMN te bereiken?

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Betalen kan bij Taxi Harmelen met pin, creditcard en contant hierkomt er alleen bij kijken dat u extra kosten betaald bij het pinnen en betalen bij het gebruik maken van een creditcard Dit is € 2.50 voor het pinnen en voor het gebruik maken van een creditcard € 7.50,-. TCMN Taxi Harmelen beschikt ook over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen die u voor slechts € 5 euro per rit kunt reserveren. 

 

De taxi Harmelen naar Schiphol bezit verschillende auto's, dus als u alleen reist of met meerdere mensen we hebben altijd een geschikte auto of busje voor u. Taxi Harmelen naar Shiphol bezit een sedan, een station, en een busje 6 personen of bus 8 personen.