BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Maartensdijk Amsterdam

Taxi Maartensdijk Amsterdam.

Gaat u opstap met uw vrienden en bent u het zat om ''BOB'' te zijn. TCMN taxi Maartensdijk Amsterdam biedt haar diensten aan uw aan. Heeft u een taxi nodig die u en uw vrienden voor een goedkoop prijsje wegbrengt naar Amsterdam dan bent u bij TCMN taxi Maartensdijk naar Amsterdam aan het juiste adres.

Eenvoudig en snel te boeken via de website van TCMN taxi Maartensdijk Amsterdam. 

TCMN taxi Maartensdijk Amsterdam biedt haar klanten vaste prijzen aan, zo kunt u vanaf Maartensdijk naar Amsterdam met de taxi voor maar €90.00,-

En gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 110, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 110, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 120. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. 

Contact

TCMN is 24 uur  en  7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

 

Uw kind reist al met u mee voor een bedrag van € 5.00, de taxi Maartensdijk naar Amsterdam beschikt namelijk over kinderzitjes maar ook maxi-cosi's en stoelverhogers.Zodat niet alleen u veilig reist maar ook uw kind.