BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Maartensdijk Rotterdam Airport

Taxi Maartensdijk Rotterdam Airport.

Taxi Centrale Midden Nederland staat bekend om haar goedkope Schipholritten en vaste prijzen. Hiermee is TCMN de goedkoopste in Utrecht en omgeving. Naast de Schipholritten kunt u ook vanuit Maartensdijk en omliggende gemeenten zoals Zeist, Utrecht en de Bilt van en naar luchthavens. Nationaal en internationaal, Nederland, Belgie, Duitsland. Bij TCMN taxi Maartensdijk Rotterdam is alles mogelijk en dat voor een spotprijs.

Zo reist u vanuit Maartensdijk naar Rotterdam Airport voor maar €88,50  

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven 
Ritprijs met stationwagen: € 98,50
Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 98,50
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 108,50

Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden.

Ook is het mogelijk om een aanhanger erbij te reserveren. Deze zijn beschikbaar vanaf €30,- Vraag de telefoniste naar meer informatie of mail TCMN naar info@tcmn.nl

TCMN rijdt met verschillende auto's voor verschillende aantal personen. Zo kunt u gebruik maken van:

Sedan
Voor maximaal 4 personen

Station
Voor maximaal 4 personen, met wat meer ruimte voor bagage

Busje max 6 personen
Voor maximaal 6 personen

Busje max 8 personen
Voor maximaal 8 personen

TCMN taxi Maartensdijk Rotterdam Airport bied haar klanten vaste lage prijzen aan wat geen dag of nacht tarief kent. Boek nu uw taxi bij TCMN taxi Maartensdijk Rotterdam.  Het reserveren van uw taxirit kan zowel telefonisch of via onze website.

De chauffeurs van Taxi Maartensdijk Rotterdam Airport zijn in bezit van een chauffeurspas, zijn netjes en diplomeerd. Zo weet u zeker dat u veilig met Taxi Maartensdijk Rotterdam Airport rijdt.

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.