BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Tienhoven Eindhoven Airport

Taxi Tienhoven naar Eindhoven Airport.

Voordelig met de taxi vanuit Tienhoven naar Eindhoven Airport en dat vanaf €135,-  De goedkoopste van regio Utrecht. Taxi TCMN Tienhoven Eindhoven Airport hanteert vaste lage prijzen. Zo kunt reizen met de taxi vanuit Tienhoven naar Eindhoven Airport voor een spotprijs. 

TCMN taxi Tienhoven  EIndhoven bied u lage vaste tarieven aan.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven
Ritprijs met stationwagen: € 145
Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 145
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 165

Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden.

TCMN rijdt met verschillende auto's voor verschillende aantal personen. Zo kunt u gebruik maken van een:

Sedan
Deze auto wordt standaard gebruikt tegen het laagtste tarief en is beschikbaar voor maximaal 4 personen.

Station
Een stationwagen wordt gebruikt voor maximaal 4 personen, met net wat meer bagage dan je in een Sedan kwijt kan.

Busje max 6 personen
Dit busje is kunt u reserveren voor maximaal 6 personen en uw bagage.

Busje max 8 personen
Reist u toch met wat meerdere personen, dan kunt u in dit busje met maximaal 8 personen reizen. Natuurlijk kunt uw bagage ook mee.

Ook is het mogelijk om een aanhanger erbij te reserveren. Deze zijn beschikbaar vanaf €30,- Vraag de telefoniste naar meer informatie of mail TCMN naar info@tcmn.nl

U kent dat wel aan het einde van een taxirit en dan ziet u de toren hoge meterprijs. Bij taxi TCMN Tienhoven is dat verleden tijd. TCMN taxi Tienhoven Eindhoven Airport bied u nu vaste tarieven aan wat geen dag of nacht tarieven kent. Reist u 's nachts met de taxi dan geld het vaste tarief. Niet meer dan nodig is betalen dat kan nu bij TCMN taxi Tienhoven Eindhoven.

Bekijk de website voor onze vaste tarieven. TCMN taxi Tienhoven heeft een programma laten ontwikkelen voor de consument om eenvoudig de ritrpijs uit te rekenen.  

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.