BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Huis ter Heide Eindhoven Airport

Taxi Huis ter Heide - Eindhoven Airport.

Heeft u een vakantie gepland en vliegt u vanuit Eindhoven Airport dan bent u aan het juiste adres. TCMN Taxi Huis Ter Heide is gespecialiseerd in luchthaven vervoer nationaal en internationaal. TCMN taxi Huis ter Heide bied u de laagste prijzen. Zo kunt u vanuit Huis ter Heide naar Eindhoven Airport voor maar €125,00

TCMN is de enige taxi bedrijf met vaste lage tarieven, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Hierdoor is Taxi Huis ter Heide Eindhoven Airport de goedkoopste taxi In Utrecht en omstreken.

Al onze chauffeurs beschikken over een chaufferspas, zijn netjes en gediplomeerd. U reist dus veilig met taxi Huis ter Heide Eindhoven Airport. 

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven
Ritprijs met stationwagen: € 135,-
Ritprijs 5 t/m 6 personen: €  135,-
Ritprijs 7 t/m 8 personen: €  155,-

Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al €5,- per rit veilig meevervoerd worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden.

Ook kunt u met taxi Huis ter Heide Eindhoven Airport vanaf meerdere adressen vertrekken. Hier worden wel extra kosten in rekening gebracht. De prijs hangt van het aantal km er tussen af.

Heeft u meer bagage en past het niet in een auto, dan heeft u bij TCMN Taxi Huis ter Heide Eindhoven de mogelijkheid om een aanhanger te reserveren. U kunt al een aanhanger er bij reserveren vanaf €30,- Dit bespaart u onnodig heen en weer reizen zo kunnen alle spullen met u meteen mee.

contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.