BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Hagestein Schiphol

Taxi Hagestein Schiphol.
 

Taxi nodig om u en uw gezelschap vanuit Hagestein naar Schiphol te brengen? Dan bent u nu aan het juiste adres. TCMN taxi Hagestein brengt u voor een vaste lage prijs naar Schiphol. Zo kunt u nu vanuit Hagestein naar Schiphol reizen voor maar €67,50. Reist u met meerdere personen dan beschikt TCMN taxi Hagestein Schiphol ook over minibusje voor max. 6 personen en een busje voor max. 8 personen. Indien u wenst te reserveren is dat nu mogelijk via de website van TCMN. U krijgt zo snel mogelijk een reactie van de planning van de centrale. Reserveert u liever telefonisch uw rit dan is dat ook mogelijk.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 77,50, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 77,50, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 94,50. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

Wist u dat TCMN taxi Hagestein ook bekend staat om haar vaste lage tarieven, zo betaald u wat u ziet en geen extra bijkomende kosten. U kunt eenvoudig via de website van TCMN taxi hagestein uw rit uitrekenen naar of vanaf Schiphol. Bent u het eens met de prijs wat u krijgt dan kunt u uw rit eenvoudig via de formulier op de website van TCMN taxi Hagestein invullen. De mederwerkers van TCMN taxi Hagestein zullen u zo snel mogelijk antwoord geven en uw rit definitief bevestigen. Heeft u extra wensen zoals het reserveren van een Maxi Cosi, kinderzitje of stoelverhoging kunt u dat aangeven. De centrale zorgt er voor dat de chauffeur rekekening houd met uw wens(en).

Zelf nemen we ook grote reserveringen aan, u kunt hierbij denken aan feesten, bedrijfuitjes, bruiloften en of evenemten. Wij zijn het eerste aanspreekpunt als hert gaat om goedkoop vervoer in de omgeving Utrecht. Dit komt door jaren langen ervaring en omdat wij de laagste tarieven hanteren maakt het voor de klant gemakkelijker. U bespaart centjes en het geeft u zekerheid dat u veilig thuis komt. U hoeft niet meer ruzie te maken wie de '' BOB'' is. Dat is namelijk al geregeld u deelt de taxi niet en heeft een prive chauffeur.

Verschillende auto's
Bij Taxi Hagestein Schiphol kunt u alleen reizen of in groepen. Hiervoor zijn verschillende soort auto's bescikbaar.

Sedan
U kunt gebruik maken van een Sedan als u met maximaal 4 personen bent, 2 K1 koffers en 3 handbagages.

Station
Een Station kunt u ook gebruiken voor maximaal 4 personen, maar deze raden we u aan als u meer bagage heeft.

Busje 5/6 personen
Hier kunt u begruik van maken als u met maximaal 6 personen bent (inclusief bagage).

Busje 7/8 personen
Hier kunt u gebruik van maken als u met maximaal 8 personen bent (inclusief bagage).

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.