BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Snelrewaard Schiphol

Taxi Snelrewaard naar Schiphol.

Lekker er tussen uit! U bent toe aan een zorgeloze vakantie en TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol helpt u graag een handje mee. U reist met comfort en stijl vanuit Snelrewaard naar Schiphol met de taxi en dit is al mogelijk vanaf €62,50. TCMN taxi Snelrewaard staat bekend om haar scherpe prijzen.

Doordat TCMN werkt met vaste lage tarieven, staat u nooit voor verassingen. Hiermee is Taxi Snelrewaard Schiphol de goedkoopste!

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 72,50, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 72,50, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 89,50. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. 

Gaat u op vakantie en reizen er kinderen mee. TCMN taxi Snelrewaard vervoert de kinderen natuurlijk ook veilig. Zo kunt u bij TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol een Maxi-Cosi, kinderzitje of stoelverhoging reserveren en dit voor een vast bedrag van €5,- per zitje. Zo reist u met comfort en veilig. De auto's van TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol worden dagelijks gereinigd en goed onderhouden zodat u in een frisse auto kunt instappen en zorgeloos aan uw vakantie kunt beginnen. 

Verschillende auto's
Bij Taxi Hagestein Schiphol kunt u alleen reizen of in groepen. Hiervoor zijn verschillende soort auto's bescikbaar.

Sedan
U kunt gebruik maken van een Sedan als u met maximaal 4 personen bent, 2 K1 koffers en 3 handbagages.

Station
Een Station kunt u ook gebruiken voor maximaal 4 personen, maar deze raden we u aan als u meer bagage heeft.

Busje 5/6 personen
Hier kunt u begruik van maken als u met maximaal 6 personen bent (inclusief bagage).

Busje 7/8 personen
Hier kunt u gebruik van maken als u met maximaal 8 personen bent (inclusief bagage).

De chauffeurs zijn in bezit van een chauffeurspas, zijn netjes en gediplomeerd. Zo kunt u met een veilig gevoel gebruik maken van Taxi Snelrewaard Schiphol.

TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol is de goedkoopste taxi vanuit de regio. Naast Schiphol vervoer staat TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol bekend om haar ritten binnen de regio Utrecht die zowel per email als telefonisch gereserveerd kunnen worden.

 

Contact

TCMN Taxi Snelrewaard Schiphol is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 12 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.