BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Lopikerkapel

Taxi Lopikerkapel.

Taxi Lopikerkapel bestaat sinds 2005 en heeft zich uitgebreid tot een van de grootste taxicentrales van de regio Utrecht. Wij bieden goedkoop taxivervoer aan met de beste service. Aan goede taxi service hoeft niet perse een duur prijskaartje te hangen. 

Zo reist u met Taxi Lopikerpakel voor een vaste lage prijs van Lopikerkapel naar Schiphol voor maar € 52,50. Heeft u een grotere taxi nodig voor bijvoorbeeld 6 personen. Dit is ook mogelijk bij Taxi Lopikerkapel. Een taxi busje voor 6 personen van Lopikerkapel naar Schiphol kost maar € 62,50.

U reist met Taxi Lopikerkapel altijd in luxe en comfort. Naast luchthaven service met de taxi naar bijvoorbeeld Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en buitenlandse vliegvelden, biedt Taxi Lopikerkapel ook de goedkoopste taxi service binnen en buiten de regio Utrecht.  Zo reist u bijvoorbeeld van Lopikerkapel naar Utrecht voor maar € 24,50. 

Al onze chauffeurs beschikken uiteraard minimaal over de wettelijk vereiste documenten. Zo zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en hebben zij hun chauffeursdiploma behaald


Reserveren kan gemakkelijk en snel via onze website. Reserveert u liever telefonisch? Dat is geen probleem. Onze centrale medewerkers zijn 24 uur per dag 7 dagen per week voor u beschikbaar. Bel naar 0306880711 of kijk op onze website.

 

Reist u met een kind dan wilt u dat uw kind veilig mee reist daarom beschikt taxi Lopikekapel over kinderzitjes maar ook heeft taxi Lopikerkapel maxi-cosi's en stoelverhogers. Voor een betaling van € 5.00 extra per rit.