BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Lopikerkapel Schiphol

Taxi Lopikerkapel Schiphol al vanaf €57,50.

Om uw vakantie goed te beginnen neemt u de taxi naar Schiphol. Meestal wordt er gedacht dat een taxi duur is maar dat is verleden tijd. Wij bij Taxi Lopikerkapel Schiphol bieden de beste en goedkoopste taxi service uit de gehele regio Utrecht. 
U reist met Taxi Lopikerkapel Schiphol voor een voordelige prijs van Lopikerkapel naar Schiphol voor maar € 57,50.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 67,50, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 67,50, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 84.50. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

Zo begint u comfortabel uw vakantie zonder het gesleep van uw bagage en gestress dat de treinen niet op tijd rijden.
Het tijdstip dat u opgeeft is ook het tijdstip dat de taxi bij u voor de deur zal staan. Geen wachttijden. Wij bij Taxi Lopikerkapel Schiphol bieden tevens alleen prive vervoer aan. Dat betekend dat u niet met andere passagiers een taxi moet delen.
U wordt direct vanuit uw vertreklocatie naar Schiphol gebracht. Dat allemaal tegen een vaste lage prijs van € 57,50.

Goedkoper kan niet. U kunt u vakantie ook goed eindigen door opgehaald worden vanaf Schiphol met de taxi. De kosten van Schiphol naar Lopikerkapel zijn tevens maar € 57,50. Direct vanuit het vliegtuig de taxi in. Geen lange wachttijden. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Zodra uw vlucht is geland staat onze taxi chauffeur op u te wachten op Schiphol Zodra u uw bagage heeft opgehaald neemt u de eerste lift of roltrap naar boven naar de vertrekhal. U neemt de uitgang naar boven en ziet onze taxi voor u staan. Betere service kunt u niet krijgen. 

 

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Al onze chauffeurs beschikken uiteraard minimaal over de wettelijk vereiste documenten. Zo zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en hebben zij hun chauffeursdiploma behaald

 

Gaat u reizen met taxi Lopikerkapel naar Schiphol maar heeft u veel bagage die mee moet, dan beschikt taxi Lopikerkapel naar schiphol over een aanhang wagen die u kan reserveren voor € 30.00 per rit.