BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Lopikerkapel Rotterdam Airport

Taxi Lopikerkapel Rotterdam Airport al vanaf €90,00

Reizen met Taxi Lopikerkapel naar Rotterdam Airport is nog nooit zo voordelig geweest. Met openbaar vervoer van Lopikerkapel naar Rotterdam Airport duurt te lang en u moet verschillende overstappen maken. Indien u een taxi reserveert van Lopikerkapel naar Rotterdam Airport arriveert u binnen max. 30 minuten op Rotterdam Airport. U reist met comfort en luxe in de taxi voor een vaste lage prijs van € 90,-.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 100, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 100, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 120. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

Voor uw kinderen beschikken wij over kinderzitjes. Voor zowel baby als peuters als kleuters. We beschikken over maxi-cosi's, kinderzitjes en stoelverhogers. Zo reizen uw kinderen veilig met u mee van Lopikerkapel naar Rotterdam Airport.

TCMN Taxi Lopikerkapel Rotterdam biedt u de de beste mogelijkheid om te reizen van A naar B. Wij bieden u een comfortabe taxi aan met een vriendelijke chauffeur die u veilig en wel naar huis brengt. Dit kan zijn na het uitgaan, bruiloft, evenemten of een bedrijfsuitje. Wij staan altijd vboor u klaar zelfs om 04:00 in de ochtend zijn wij te breiken.  

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Al onze chauffeurs beschikken uiteraard minimaal over de wettelijk vereiste documenten. Zo zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en hebben zij hun chauffeursdiploma behaald.

 

Wilt u niet alleen gebracht of opgehaald worden maar een retourrit dan is dat mogelijk bij taxi Lopikerkapel naar Rotterdam . Alleen betaald u wel het geheel bedrag op de heenweg en reist u de terugweg kosteloos. Wilt u opgehaad worden van schiphol dan moet u een vluchtnummer doorgeven zodat wij uw vlucht in de gaten kunnen houden zodat de chauffeur er op tijd is .