BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Lopikerkapel Eindhoven Airport

Taxi Lopikerkapel Eindhoven Airport vanaf €105,00
 

Vaak wordt er gedacht dat een taxi naar Eindhoven Airport duur is. Bij Taxi Lopikerkapel Eindhoven Airport is dit niet het geval. Wij bieden u taxi service aan van Lopikerkapel naar Eindhoven Airport voor een vaste lage prijs aan. U betaald bij Taxi Lopikerkapel Eindhoven Airport voor een taxi van Lopikerkapel naar Eindhoven Airport maar € 105,- 
U reist met Taxi Lopikerkapel Eindhoven Airport rechtstreeks van Lopikerkapel naar Eindhoven Airport. Wij bieden alleen prive vervoer aan. 

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 115, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 115, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 135. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

U kunt ons ook inzetten voor feesten, verjaardagen,evenementen en bedrijfsuitjes. Wij zorgen ervoor dat wanneer u een glaasje teveel op heeft alsnog veilig en wel thuis kunt komen. Want bij TCMN Taxi Lopikerkapel Eindhoven spelen wij graag de BOB dan bent u ook gelijk van dat gezeik afgelost.

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Al onze chauffeurs beschikken uiteraard minimaal over de wettelijk vereiste documenten. Zo zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en hebben zij hun chauffeursdiploma behaald.

 

Reist u alleen of met meerdere personen taxi Lopikerkapel naar Eindhoven Airport heeft altijd een geschikte auto voor u, want taxi Lopikerkapel naar Eindhoven airport beschikt over een sedan, station , busje 6 personen en busje 8 personen dus altijd een geschikte auto voor u. Voor een vaste lage prijs!!