BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Lopikerkapel Amsterdam

Taxi Lopikerkapel Amsterdam nu vanaf €90,00

Leuk weekend gepland in Amsterdam met vrienden. Voor een goede start of afsluiting reserveert u een taxi bij Taxi Lopikerkapel Amsterdam voor een vaste lage prijs. U reist van Lopikerkapel naar Amsterdam met de taxi voor maar € 90,-.
Heeft u vervoer nodig voor een grote groep van Lopikerkapel naar Amsterdam? Taxi Lopikerkapel Amsterdam kan dit ook voor u regelen. Wij beschikken over sedan auto's, busjes max. 6 personen en busjes max. 8 personen.

Uw kunt ook via onze website uw ritprijs berekenen.Zodat u al weet en er al van op de hoogte bent hoeveel et ongeveer gaat kosten.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 110, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 110, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 120. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

Voor elk soort vervoer beiden wij u de juiste optie. Altijd met Taxi Lopikerkapel Amsterdam voor de laagste prijs reizen.
Wij kunnen u ook ophalen van Amsterdam. Dit is geen probleem bij Taxi Lopikerkapel Amsterdam. U geeft een tijstip op waarop u opgehaald wenst te worden en de taxi van Tax Lopikerkapel Amsterdam staat voor u klaar. Van Amsterdam naar Lopikerkapel met de taxi ook voor een vaste lage prijs van € 90,-.

Bestel snel uw taxi bij Taxi Lopikerkapel Amsterdam. 

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Bij taxi Lopikerkapel naar Amsterdam staat de chauffeur voor uw deur op de afgesproken plaats en tijd. Bij Lopikerkapel naar Amsterdam hoeft u geen zorgen te maken alle chauffeurs zijn netjes en professioneel en zijn altijd in bezit van een chauffeurspas.