BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Leerdam naar Utrecht

Taxi Leerdam naar Utrecht

Wilt u een comfortabele en zorgeloze rit van Taxi Leerdam naar Utrecht? Dan bent u bij TCMN Taxi centrale Midden Nederland op het juiste adres. We zorgen voor de beste service voor een lage prijs. Onze taxichauffeurs zijn zeer vriendelijk en helpen u met het in en uit laden van u bagage en met in en uit stappen indien nodig. Wij zijn de goedkoopste taxi van regio Utrecht zo rijd u met TCMN taxi Leerdam Utrecht voor maar €50,-. Wilt u reserveren? Ga dan naar onze website www.tcmn.nl of bel 030-6880711

TCMN Leerdam geeft u ook de mogelijkheid om te pinnen of te betalen. U heeft de mogelijkheid om contant te betalen te pinnen of te betalen met een creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten in de rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard €7,50 euro exra kosten op rekening. 

Kijk snel op onze website voor meer aantrekkelijke taxi prijzen. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland bieden vaste lage taxiprijzen naar alle plaatsen door heel Nederland en ook naar het buitenland. Bij TCMN Taxi Centrale MIdden Nederland vindt u altijd wat u nodig heeft en dat tegen het laagste tarief.