BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Leerdam naar De Meern

Taxi Leerdam naar De Meern

Taxi Leerdam naar De Meern voor maar €45,-. Nergens goedkoper. WIj garanderen u de beste service en kwaliteit. Voor een lage prijs. Wij zijn de goedkoopste in regio Utrecht. Het tarief geldt voor een enkele reis.Wij beschikken tevens over kinderzitjes zodat ook uw kinderen veilig mee kunnen rijden. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit. Onze taxichauffeurs zijn erg klantvriendelijk en zorgen ervoor dat u een confortabele en zorgeloze rit heeft.

Reserveer nu uw taxi Leerdam De Meern voor maar €45,- op www.tcmn.nl of bel ons op 030-6880711

Bij TCMN Taxi Leerdam naar De Meern kunt u makkelijk online een reservering doen. Bent u nieuwsgierig over hoeveel een rit gaat kosten dan kunt u dit makkelijk op de website berekenen of vraag een van onze gratis offertes aan. Dus genoeg reden om bij TCMN Taxi Leerdam naar De Meern een taxi te bestellen.

TCMN De Meern geeft u ook verschillende mogelijkheden om u taxi rit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contant te betalen te pinnen of met creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 euro extra kosten in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard €7,50 extra in de kosten gebracht. 

Daarnaast hebben al onze taxichauffeurs jarenlange ervaring binnen de taxibranche en hebben kwaliteit en service alsmede persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Dit blijkt uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen van onze klanten.

Dus reserveer vandaag nog uw ritten bij TCMN De Meern!