BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Wijk bij Duurstede naar St Antonius ziekenhuis

Bij TCMN kunt u reizen vanuit Utrecht naar Welke bestemming u ook wenst in Nederland. Wij zijn de goedkoopste als het gaat om vervoer van en naar luchthavens. Wij geven met zekerheid weg dat u het laagste vaste tarief betaald. 

U kunt ons ook inzetten voor overige bestemmingen in de provincie Utrecht. Zelfs kunt u ons inzetten voor feesten, bruiloften,evenementen etc. Wij werken samen met 24 particulieren taxi bedrijven, dit zorgt ervoor dat wij grote opdrachten proffesioneel kunnen uitvoeren en dat het op kwaliteitsniveau blijft. Door tallen jaren ervaringen kan TCMN Wijk bij Duurstede al deze uitdagingen aangaan. 

Wij hanteren zelf ook de laagste tarieven vooral als de ritten van en naar schiphol moeten. Wij zijn de goedkoopste in de omgeving Utrecht. Reserveer nu bij Taxi Wijk bij Duurstede.

TCMN geeft u ook verschillende mogelijkheden om uw taxi rit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contant te betalen te pinnen of met creditcard. Voor pinnen wordt er €2.50 extra kosten in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra kosten op rekining gebracht.

Via onzewebsite : www.tcmn.nl kunt u ook uw ritprijs berekenen zodat u dan al een overzicht hebt en op de hoogte bent hoeveel het allemaal gaat kosten.

Wij zijn bovendien 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar op het volgende nummer : 030-6880711. U kunt het u ook nog gemakkelijker maken om via de site te reserveren. WWW.TCMN.NL

TCMN Taxi Wijk bij Duurstede naar St Antonius ziekenhuis biedt alleen privé vervoer dus u zit niet met onbekende mensen in de taxi. Bij TCMN Taxi Wijk bij Duurstede naar St Antonius ziekenhuis hebben wij gediplomeerde chauffeurs die voor u graag de koffers in de auto doen zodat u zich helemaal ontspant tot dat u bij u eindbestemming bent.