BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi leerdam naar Zeist

Taxi Leerdam naar Zeist

Taxi Leerdam Zeist biedt u de beste service en kwaliteit  + garandeert u de laagste prijzen.

Taxi Leerdam Zeist staat bekend om zijn goede service en de klantvriendelijkheid van de chauffeurs. Onze chauffeurs zullen voor u klaar staan om u te helpen met het in en uitladen van uw bagage. Indien nodig is ook met het in en uitstappen. Zo rijd u met Taxi Leerdam Zeist voor maar €65,- we zijn de goedkoopste van regio Utrecht.

  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

Via de website www.tcmn.nl kunt u zelf u ritprijs berekenen. Dat kan alleen bij ons. 

Reserveer nu op www.tcmn.nl of bel naar 030-6880711

TCMN Taxi leerdam naar Zeist staat bekend om haar vaste lage prijzen. TCMN Taxi leerdam naar Zeist kent geen dag of nacht tarief, Altijd vaste prijzen. Naast stadsritten staat TCMN Taxi leerdam naar Zeist ook bekend om haar luchthaven vervoer zowel nationaal als internationaal. U kunt met TCMN Taxi leerdam naar Zeist gebracht worden naar Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en zelfs Weeze, Brussel en Dusseldorf Airport.

TCMN Taxi Leerdam Zeist beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. Uw kind(eren) en u kunnen zo voor maar €5,- per rit veilig meegevoert worden. Ook werkt Taxi Leerdam Zeist alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas.

TCMN Taxi Leerdam Zeist is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie ober de rit die u wilt. Ook is er de mogelijkheid om te mailen naar info@tcmn.nl en de centrale antwoordt altijd binnen 24uur op uw vragen.

Wilt u zelf vooraf de ritprijs berekenen, dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren op onze site. TCMN Taxi Leerdam Zeist is te bereiken op 030-6880711 en info@tcmn.nl