BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bosch en Duin naar Utrecht

Taxi Bosch en Duin naar Utrecht

Moet u een lange afstand reizen zoals van Bosch en Duin naar Utrecht en wilt u niet teveel betalen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste taxi van regio Utrecht. Gaat u met taxi Bosch en Duin naar Utrecht betaald u maar €145,-! Goedkoper vind u niet. Wij bieden goede service voor een lage prijs. Via de website www.tcmn.nl kunt u zelf u ritprijs berekenen. Dat kan alleen bij ons. 

Als u gezellig uit eten gaat, heeft u toch liever een glaasje wijn bij het eten. Nu hoeft u geen zorgen te maken over de de terugreis. TCMN Taxi Bosch en Duin Utrecht brengt u veilig naar huis van Bosch en Duin naar Utrecht. Geen wachttijden en vooral geen verassingen. TCMN Taxi Bosch en Duin Utrecht biedt u zekerheid en de beste service tegen het laagste tarief. Voor maar €145,- wordt u met Taxi Bosch en Duin Utrecht naar uw bestemming gebracht.

  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)

Wilt u reserveren? Dat kan via onze website www.tcmn.nl of bel 030-6880711

De chauffeurs zijn in bezit van een chauffeurspas, zijn netjes en gediplomeerd. Zo kunt u met een veilig gevoel gebruik maken van Taxi Bosch en Duin naar Utrecht. TCMN Taxi Bosch en Duin naar Utrecht is de goedkoopste taxi vanuit de regio. Naast Schiphol vervoer staat TCMN Taxi Bosch en Duin naar Utrecht bekend om haar ritten binnen de regio Utrecht die zowel per email als telefonisch gereserveerd kunnen worden.

TCMN Taxi Bosch en Duin Utrecht beschikt tevens over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. De kosten per zitje zijn maar €5,- per rit.

Indien u veel bagage heeft, hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf €30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

TCMN Bosch en Duin geeft u ook verschillende mogelijkheden om u taxirit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contant te betalen te pinnen of te betalen met de creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten in rekening gebracht en bij het het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra kosten in de rekening gebracht.

TCMN Taxi Bosch en Duin Utrecht is 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 0306880711 of mail ons naar info@tcmn.nl