BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bosch en Duin naar De Meern

Taxi Bosch en Duin naar De Meern

Zoekt u een taxi van Bosch en Duin naar De Meern? Dan bent u op het juiste adres bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland. Taxi Bosch en Duin De Meern biedt u goede service voor vaste en lage prijzen. Zo kost een taxi Bosch en Duin De Meern maar €40,- 
 
Reserveer nu een taxi Bosch en Duin De Mern via de website www.tcmn.nl of bel 030-6880711
  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland staat bekend om haar vaste lage tarieven, zo komt u dus ook niet voor verassingen te staan. TCMN Taxi Bosch en Duin De Meern geeft u ook verschillende mogelijkheden om uw taxi rit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contact te betalen, te pinnen of te betalen met creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra kosten in rekening gedracht.

TCMN Taxi Bosch en Duin Zeist beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. Uw kind(eren) en u kunnen zo voor maar €5,- per rit veilig meegevoert worden. Ook werkt Taxi Bosch en Duin Zeist alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas.

TCMN Taxi Bosch en Duin De Meern is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie over de rit die u wilt. Ook is er de mogelijkheid om te mailen naar info@tcmn.nl en de centrale antwoordt altijd binnen 24uur op uw vragen.

Wilt u zelf vooraf de ritprijs berekenen, dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren op onze site. TCMN Taxi Bosch en Duin Zeist is te bereiken op 030-6880711 en info@tcmn.nl

Voor extra bagage beschikt de Taxi Bosch en Duin De Meern ook van een aanhangwagen die u al kunt reseren vanaf € 30,- Kunt u momenteel niet zelf een auto besturen, daarvoor beschikt Taxi Bosch en Duin naar De Meern ook van een prive chauffeur die u voor een tijdje kunt gebruiken.

Al onze taxichauffeurs hebben jarenlange ervaring binnen de taxibranche en hebben kwaliteit en service alsmede persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Dit blijkt uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen van onze klanten.

Reserveer dus vandaag nog!