BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bosch en Duin naar Breukelen

Taxi Bosch en Duin naar Breukelen
 
Wilt u van Bosch en Duin naar Breukelen, maar niet veel betalen? Dan bent u op het juiste adres bij TCMN Taxi Bosch en Duin Breukelen. U betaald van Bosch en Duin naar Breukelen maar €65,00 ,-.
  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

U kunt zorgeloos aan uw avond beginnen zonder u zelf af te vragen hoe u thuis komt. TCMN Taxi Bosch en Duin naar Breukelen geeft u voor het reserveren van de rit duidelijk aan wat de ritprijs zal zijn. U weet altijd van te voren wat de taxi u zal kosten.
TCMN Taxi Bosch en Duin naar Breukelen biedt alleen prive vervoer aan de klanten aan. Zo reist u comfortabel en ook nog goedkoop.

Bij TCMN Taxi Bosch en Duin naar Breukelen is het mogelijk om op meerdere manieren te betalen, u kunt bij TMCN Taxi Bosch en Duin naar Breukelen contant, met de PIN of met uw creditcard betalen. Het is handig mocht u een zakenpartner uit het buitenland verwelkomen. Voor het betalen met de PIN wordt een bedrag van €2,50 in rekening gebracht en bij het betalen met de creditcard wordt er een bedrag van €7,50 in rekening gebracht. Wilt u niet dat de klant bij onze chauffeur afrekend maar zijn de kosten voor uw bedrijf zelf? Dat kunt u altijd aangeven dat u het per factuur wilt betalen.

TCMN Taxi Bosch en Duin Breuekeln beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. U kunt al een kinderzitje reserveren voo maar €5,- per zitje/per rit.  

Taxi Bosch en Duin IJsselstein is 24uur per dag ebn 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 030-6880711 of info@tcmn.nl De centrale zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar zeker binnen 24uur.

Reserveer vandaag nog bij Taxi Bosch en Duin Breukelen uw taxi!