BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein

Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein

Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein biedt u een voordelige veilige rit aan van Bosch en Duin naar IJsselstein. Voor maar € 50,00 -, brengen onze chaffeurs u veilig van vertrek naar uw bestemming. 

  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

Bij TCMN Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein is het mogelijk om op meerdere manieren te betalen, u kunt bij TMCN Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein contant, met de PIN of met de creditcard betalen. Het is handig mocht u een zakenpartner uit het buitenland verwelkomen. Voor het betalen met de PIN komt een bedrag van €2,50 bij, bij het betalen met de creditcard komt een bedrag van €7,50 bij.

TCMN Taxi Bosch en Duin IJsselstein beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. U kunt al een kinderzitje reserveren voor maar €5,- per zitje/per rit.  Ook werkt Taxi Bosch en Duin naar IJsselstein alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas. Zo weet u zeker dat u veilig meegevoert wordt naar uw bestemming met Taxi Bosch en Duin IJsselstein.

Taxi Bosch en Duin IJsselstein is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op het nummer 030-6880711 of info@tcmn.nl. De centrale zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden, binnen 12 uur krijgt u een reactie.

Reserveren kan ook via onze website, ook kunt u bellen om een reservering te maken.

Reserveer vandaag nog!