BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bosch en Duin naar Houten

Taxi Bosch en Duin naar Houten

Zoekt u een taxi van Bosch en Duin naar Houten? Bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland bent u dan op het juiste adres. Taxi Bosch en Duin Houten biedt u goede service voor vaste lage prijzen. Zo kost een taxi Bosch en Duin Houten maar €35,- 

Reserveer nu een taxi Bosch en Duin Houten via de website www.tcmn.nl of bel 030-6880711
  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland beschikt over gediplomeerde chauffers die u graag helpen met uw bagage inladen en uitladen.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland staat bekend om haar vaste lage tarieven, zo komt u dus ook niet voor verassingen te komen staan bij Taxi Bosch en Duin Houten. Bij Taxi Bosch en Duin Houten heeft u ook verschillende mogelijkheden om uw taxi rit te betalen. Zo kunt u contant, pinnen of met een creditcard betalen. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra kosten in rekening gedracht.

TCMN Taxi Bosch en Duin Zeist beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. Uw kind(eren) en u kunnen zo voor maar €5,- per rit veilig meegevoert worden. Ook werkt Taxi Bosch en Duin Zeist alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas.

TCMN Taxi Bosch en Duin Houten heeft een vaste werkwijze waarmee we te werk gaan op het gebied van ophalen van schiphol ritten. Bij de reservering moet u uw vluchtnummer doorgeven zodat we uw vlucht in de gaten kunnen houden mocht de vlucht vervroegd of te laat komen. Het enige dat u hoeft te doen is uw mobiele telefoon aanzetten direct nadat u bent geland, en dan zullen wij contact met u opnemen.

TCMN Taxi Bosch en Duin Houten is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie over de rit die u wilt. Ook is er de mogelijkheid om te mailen naar info@tcmn.nl en de centrale antwoordt altijd binnen 24uur op uw vragen. Wilt u zelf vooraf de ritprijs berekenen, dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren op onze site. TCMN Taxi Bosch en Duin Zeist is te bereiken op 030-6880711 en info@tcmn.nl