BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

taxi Bosch en Duin naar Zeist

Taxi Bosch en Duin naar Zeist
 
Zoekt u een taxi van Bosch en Duin naar Zeist? Dan zit u goed bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland. Taxi Bosch en Duin Zeist biedt u goede service voor lage prijzen. Zo kost een taxi Bosch en Duin Zeist maar €35,- 
 
Reserveer nu een taxi Bosch en Duin Zeist via de website www.tcmn.nl of bel 030-6880711
  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland staat bekend om haar vaste lage tarieven, zo komt u dus ook niet voor verassingen te komen staan. U heeft ook verschillende mogelijkheden om uw taxi rit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contact te betalen, te pinnen of te betalen met creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra kosten in rekening gedracht.

TCMN Taxi Bosch en Duin naar Zeist beschikt over verschillende auto's. Bent u met maximaal 4 personen en normale aantal bagage, dan staat er een sedan voor u klaar. Bent u met maximaal vier personen en best veel bagage, dan staat er een station voor u klaar. Bent u met meerdere personen? Dan hebben wij busjes van 5 personen t/m 6 personen beschikbaar en busjes van 6 personen t/m 8 personen beschikbaar.

TCMN Taxi Bosch en Duin naar Zeist beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. Uw kind(eren) en u kunnen zo voor maar €5,- per rit veilig meegevoert worden. Ook werkt Taxi Bosch en Duin Zeist alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas.

TCMN Taxi Bosch en Duin is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie ober de rit die u wilt. Ook is er de mogelijkheid om te mailen naar info@tcmn.nl en de centrale antwoordt altijd binnen 24uur op uw vragen. Wilt u zelf vooraf de ritprijs berekenen, dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren op onze site. TCMN Taxi Bosch en Duin Zeist is te bereiken op 030-6880711 en info@tcmn.nl