BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Oudewater is de taxi voor in de regio Utrecht en omgeving. Taxi Oudewater kunt u inzetten voor ritten van en naar Schiphol maar u kunt er ook gebruik maken voor ritten in de omgeving Utrecht. Taxi Oudewater hanteert de scherpste prijzen en bij ons voorkomt u dat u niet te veel betaald en dat u geen hoge meterprijzen hoeft te betalen want bij ons betaalt u een vast tarief dat vooraf wordt besproken. 

Taxi Oudewater staat er bekend op scherpe luchthaven vervoer prijzen. Bijvoorbeeld van Oudewater naar Schiphol reist u al vanaf € 55.50,-. Wij zijn daarom de goedkoopste in de provincie Utrecht.

Heeft u veel gedronken en u bent niet in staat om een voertuig te besturen? U kunt altijd rekenen op Taxi Oudewater want wij geven u de zekerheid dat u veilig thuis komt. Wij garanderen u dat we binnen 15 minuten bij uw aangegeven locatie staan.


Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt nu ook reserveren online via de site www.tcmn.nl en u kunt natuurlijk ook telefonisch reserveren met het nummer 0306880711

Kijk snel op onze website voor meer aantrekkelijke taxi prijzen. TCMN Taxi Oudewater naar Utrecht bieden vaste lage taxiprijzen naar alle plaatsen door heel Nederland en ook naar het buitenland. Bij TCMN Taxi Centrale MIdden Nederland Taxi Oudewater naar Utrecht vindt u altijd wat u nodig heeft en dat tegen het laagste tarief.

U kunt op verschillende manieren betalen van Oudewater naar Utrecht. De mogelijkheden zijn contant, pin, creditcard. Maar als u met pin of creditcard betaald dan betaalt u nog extra kosten boven op voor pin is het €2.50 en creditcard €7.50. Voor dat u een reservering maakt kunt u nog altijd een vrijblijvende offerte aanvragen dat kan telefonisch of via de mail. Wanneer we uw offerte ontvangen zullen we spoedig beantwoorden.