BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Oudewater is in de omgeving de goedkoopste taxi waarvoor u het meeste terug krijgt. Met Taxi Oudewater deelt u, uw taxi niet. Bij Taxi Oudewater kunt u de taxi binnen 15 minuten verwachten, na een per directe taxi rit dit moet wel telefonisch gebeuren.

Wij verzorgen ook grote taxi reserveringen zoals evenementen, feesten, partijen en bruiloften. Dit kunnen wij verrichten doordat wij samen werken met 24 aangesloten taxi bedrijven. Waardoor wij geen gebrek hebben aan taxi vervoer en in staat zijn om het efficient en kwalitatief te laten verlopen.   

TCMN Taxi Oudewater naar Vianen denkt als eerste aan de veiligheid van de klanten. Zo denkt TCMN Taxi Oudewater naar Vianen ook aan de kinderen die nog niet zelfstandig kunnen zitten of te klein zijn om zonder enige verhoging op een taxi stoel te zitten. In dat geval kunt u bij TCMN Taxi Oudewater naar Vianen een maxi-cosi, kinderzitje of een stoelverhoging huren voor maar €5,- per taxi rit. U reist met TCMN Taxi Oudewater naar Vianen al vanaf  €57.50.