BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi De Bilt Amsterdam

 

Taxi De Bilt Amsterdam € 89,50-

[ptable]4305/ptable]

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland Taxi De Bilt Amsterdam heeft u altijd de zekerheid dat u een vaste taxiprijs betaald voor uw taxirit bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland Taxi De Bilt Amsterdam. Selecteer plaats van vertrek en plaats van aankomst, en u krijgt direct te zien wat de taxi ritprijs u gaat kosten. Geen onverwachte kosten, maar lage vaste taxiprijzen van De Bilt naar Amsterdam. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u in de taxi stapt van TCMN Taxi Centrale Midden Nederland.

Goedkope taxi van De Bilt naar Amsterdam.

Heeft u een goedkope taxi nodig van De Bilt naar Amsterdam dan zit u hier goed. TCMN Taxi De Bilt Amsterdam zorgt dat u een comfortabele en zorgeloze reis heeft. U reist van Taxi De Bilt naar Amsterdam voor maar €89.50! Wij bieden u vriendelijkheid, goede service aan en goede prijzen.

Voor meer informatie kunt u altijd de website bezoeken of contact opnemen met de centrale.

TCMN Taxi De Bilt Amsterdam is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN Taxi De Bilt Amsterdam want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 110, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 110, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 120. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN Taxi De Bilt Amsterdam, betalen met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

De voordelen van het reizen met de taxi bij TCMN Taxi De Bilt Amsterdam is dat u op tijd van A naar B word gebracht, u hoeft niet meer te vertrouwen op de vaak te late en overvolle treinen. U bent veel sneller op uw bestemming dan wanneer u met de trein of bus zult reizen. U reist nu met TCMN Taxi De Bilt Amsterdam al voor maar €89.50

Indien nodig, reserveer vandaag nog!