BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Zeist Amsterdam

Taxi Zeist Amsterdam

[ptable]4462/ptable]

Voor maar € 95,- van Zeist naar Amsterdam. Dat kan met TCMN Taxi Zeist Amsterdam.
Met het openbaar vervoer bent u ruim anderhalf uur onderweg en moet u diverse keren overstappen.

Voordelen van TCMN Taxi Zeist Amsterdam

  • U beperkt uw reist tot een minimum van Zeist naar Amsterdam
  • Niet overstappen maar direct vanaf uw huis in Zeist naar Amsterdam
  • Prive vervoer, dus u zit niet met andere passagiers in de taxi.
  • Lage prijzen. Voor maar € 95,- van Zeist naar Amsterdam

Met de taxi bent u binnen 45 minuten van Zeist naar Amsterdam.  U hoeft niet te wachten. U reist direct van Zeist naar Amsterdam. Altijd voor het vaste lage tarief van € 95,-. 

Onze gediplomeerde chauffeurs helpen u graag met het inladen en uitladen van uw bagage. Indien nodig ook met instappen en uitstappen. 

Bij TCMN denken we aan de veiligheid van de klanten en kan het zijn dat de klant een kleine bij zich heeft. Bij TCMN Taxi Zeist Amsterdam kunt u voor de kleine een maxi-cosi, kinderzitje en een stoelverhoging huren voor maar €5.,-. Bij TCMN Taxi Zeist Amsterdam heeft u ook de mogelijkheid om een aanhanger te huren mocht u extra veel of te grote bagage hebben dan niet in een normale auto past. 

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.