Nederlands English

TCMN

Taxi Centrale Midden Nederland

Algemene Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden.
 
Voorwaarden Actieprijzen
U dient klaar te staan bij vertrek.
U dient rechtstreeks van A naar B vervoerd te worden.
Taxi maximaal 4 personen met 2 harde koffers met handbagage.
Indien meer dan 2 harde koffers dan wordt er gebruik gemaakt van een station auto of bus.
LET OP! Onze actie prijzen zijn alleen geldig bij vooraf reserveringen.
 
LET OP!! Onze actieprijzen gelden alleen indien u 24 uur van te voren uw taxi heeft gereserveerd. Voor directe reserveringen worden de wettelijke taximeter tarieven gehanteerd.
 
Kinderzitjes
Wij beschikken tevens over alle soorten kinderzitjes.
- Maxicosi 0-1 jaar
- Kinderzitje 1-4 jaar
- stoelverhoging 4-6 jaar
 
De kosten per kinderzitje bedragen € 5,- per rit
 
 
Let op : Op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsnacht, Koningsnacht , Koningsdag / avond zijn onze actie tarieven niet van toepassing.
- Onze actietarieven zijn niet geldig van 31-12-2019 18:00 uur t/m 01-01-2020 23:59 uur.
- Onze actietarieven zijn niet geldig van 26-04-2020 20:00 uur t/m 27-04-2020 06:00 uur
 
Onze actieprijzen gelden ook niet bij extreme weersomstandigheden ( hevige sneeuw en hevige gladheid.! Dit geldt ook als het KNMI de codes geel, oranje of rood uitgeeft.

Onze actieprijzen gelden ook niet bij Grote staking in het openbaar vervoer!
 
Toeslagen
Voor ritten met een afstand van minder dan 5 KM rekenen wij € 7,50 voorrijkosten.
 
Overgeven en vuilmaken van de taxi
Wij rekenen een boete vanaf € 150,- indien een passagier overgeeft in de auto. De hoogte van de boete is afhankelijk van de plaats in de auto waar er overgegeven is.
 
 
Aansprakelijkheid
TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, door bv. files, pech onderweg, weersomstandigheden etc. die het gevolg hebben dat u uw vlucht mist.
U dient dan ook genoeg tijd te nemen om op Schiphol te kunnen komen, zodat u door eventueel oponthoud toch nog op een andere manier op tijd voor uw vlucht aanwezig kunt zijn.
TCMN Taxi Centrale Midden Nederland houdt zich ten alle tijden het recht voor, om op het laatste moment een rit opdracht niet te hoeven uitvoeren i.v.m. overmacht zoals extreem verkeerchaos, weersinvloeden, aanslagen etc.
U kunt er op aan dat wij er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland bemiddelt in de dienstverlening en brengt de uitvoering van de vervoerdienst onder bij geselecteerde taxibedrijven.
 
Wachttijd op Luchthavens
We gaan van uit een wachttijd van 1 uur na landing van het vliegtuig. Dit is in de prijs inbegrepen, daarbuiten wordt er € 30,00 per uur in rekening gebracht.
 
Betalingswijze
Wij accepteren Pin extra kosten voor pin € 1,-. Creditcards zoals Visa, Eurocard, Mastercard en American Express extra kosten € 2,50 maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.
 
Privacy bescherming
TCMN Taxi Centrale Midden Nederland houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal TCMN Taxi Centrale Midden Nederland uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.
 
Annuleren
Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang ritopdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag en tijd vermeld op de reservering.