Nederlands English

TCMN

Taxi Centrale Midden Nederland

Taxi Utrecht Parijs Charles Gaullle

Taxi Parijs Charles Gaulle Airport.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland

Rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.
Wij brengen u direct van uw huis/hotel of bedrijf tot de vertrekhal van Parijs Charles Gaulle Airport., u staat praktisch bij de vertrekbalie van Parijs Charles Gaulle Airport. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot het minimum beperkt. Wij bieden u privé vervoer naar Parijs Charles Gaulle Airport. Dat wil zeggen dat u rechtstreeks wordt gebracht. Bekijk de tarieven van onze voordelige Regio Utrecht en airportservice.

Bij het ophalen wachten onze chauffeurs op u bij de TCMN Taxistandplaats
Bij het ophalen van Parijs Charles Gaulle Airport zullen wij het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten houden en ongeveer 15 minuten na landing op Parijs Charles Gaulle Airport contact met u opnemen op het mobiele telefoonnummer wat door u is opgegeven bij uw reservering. Het is dus belangrijk dat u na landing uw mobiele telefoon aanzet zodat de chauffeur u kan bereiken. Onze taxi's zijn te herkennen aan onze stickers aan de zijkant van de auto's. Op de stickers staat ons logo en ons telefoonnummer vermeld in de kleuren zwart en geel. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 030-6880711. De chauffeur zal direct naar het door u opgegeven adres vertrekken.

Bij het reserveren van een retour
Bij het reserveren van een retour van Parijs Charles Gaulle Airport,  dient op de heenreis afgerekend te worden voor zowel de heen- als de terugreis. U heeft de mogelijkheid om het bedrag contant of per pin te betalen. Voor het gebruiken van pin of Credit card, zijn extra kosten verbonden.

Bij alleen ophalen
Indien u een enkele reis naar Parijs Charles Gaulle Airport wenst te reserveren of een retour, kunt u zelfs 20 minuten van te voren uw taxi bij ons bestellen.

Duidelijkheid
TCMN is nog een stap verder gegaan om de consument nog meer duidelijkheid te geven, voordat u daadwerkelijk besluit een taxirit te bestellen. Het Is immers doodnormaal dat u pas iets koopt als u precies weet wat het kost. Dat vinden we bij TCMN nou ook. Daarom ontwikkelde TCMN een systeem waardoor de prijs in het scherm verschijnt wanneer vertrekplaats en bestemming zijn ingevoerd. De klant ziet vooraf de prijs en kan dan alsnog besluiten om van de taxibestelling af te zien. Bekijk de Tarieven van onze voordelige Regio Utrecht en airportservice.


Ons wagenpark
Wij werken in heel regio Utrecht tegen zeer scherpe prijzen naar Parijs Charles Gaulle Airport. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve auto'ss waarmee wij u gemakkelijk, comfortabel en snel kunnen vervoeren. En natuurlijk tegen zeer scherpe prijzen.Uiteraard hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Zij spreken algemeen beschaafd Nederlands en daarnaast minimaal Engels, Duits of Frans. Verder beschikken zij allen over ruime rijervaring en een goede geografische kennis .De deur wordt vanzelfsprekend voor u of uw gasten open gehouden en we hebben discretie hoog in het vaandel staan.