BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Benschop

Taxi Benschop naar Schiphol.

Na een avondje stappen wilt u zo snel mogelijk naar huis. U kunt bij TCMN taxi Benschop uw taxi nu reserveren. Taxi TCMN Benschop biedt haar klanten vaste lage prjizen aan.

Bekijk de website van TCMN taxi Benschop voor meer actie prijzen. 

Gaat u op vakantie en vliegt u vanuit Schiphol. TCMN Taxi Benschop naar Schiphol nu voor maar €69,50. Wat betreft TCMN taxi Benschop zijn de nacht en dag tarieven het zelfde en betaald u één trarief.

Gaat u op stap met meerdere personen van of naar Schiphol dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven. Ritprijs met stationwagen: € 74,50, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 74,50, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 84,50. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan contant maar ook met pin of creditcard. Het pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen wordt er € 7,50 in rekening gebracht. 

U kunt nu ook Taxi Benschop inzetten voor grote reserveringen, hier moet u bijvoorbeeld denken aan bruiloften, feesten, bedrijfuitjes en evenementen. Wij werken samen met particulieren taxi bedrijven dat zorgt ervoor dat wij dit proffesioneel kunnen verrichten. 

Taxi Benschop denkt ook aan de veiligheid van kinderen. Taxi Benschop is in het bezit van kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen. Wij vinden het erg dat kinderen veilig mee kunnen.

Voor meer informatie kunt u altijd de website bezoeken of contact opnemen met de centrale.

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Bel dus snel naar Taxi Benschop en reserveer!