BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Schoonhoven

Taxi Schoonhoven.

Heeft u een taxi nodig in Schoonhoven. Maar wilt u geen torenhoge meterprijzen betalen dan zit u bij TCMN Taxi Schoonhoven goed. TCMN Taxi Schoonhoven heeft vaste lage prijzen en daarmee zijn de meterprijzen verleden tijd.

Bekijk onze actie tarieven op onze website. Zo reist u vanuit Schoonhoven met taxi TCMN naar Schiphol vanaf al €71,50.

Graag helpen onze gediplomeerde chauffeurs u met het inladen en uitladen van uw bagage. Indien nodig helpt de chauffeur u ook graag met instappen en uitstappen.

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711. 

TCMN taxi Schoonhoven vervoert de kinderen natuurlijk ook veilig. Zo kunt u bij TCMN taxi Snelrewaard een Maxi-Cosi, kinderzitje of stoelverhoging reserveren en dit voor een vast bedrag van €5,- per zitje. Zo reist niet alleen u met comfort en veilig maar ook de aller kleinste.

Betalen kan met pin, creditcard en natuurlijk contant , als u met pin betaald dan komt er wel een extra kosten van € 2.50 bij, en als u met creditcard betaald dan komt er een extra kosten van € 7.50, en contant betalen is geheel kosteloos.