BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Tienhoven

Taxi Tienhoven.

Gaat u winkelen in Utrecht of een hapje uit eten met uw partner en wilt u niet al te veel kwijt aan parkeerkosten, dan zit u bij TCMN taxi Tienhoven aan het juiste adres. Zo reist u met de taxi vanuit Tienhoven naar Utrecht (stad) al vanaf €25,-

Wist u dat taxi Tienhoven TCMN de goedkoopste taxi is in heel regio Utrecht. Taxi Tienhoven TCMN staat bekend om haar Schiphol ritten. Zo kunt u bij TCMN taxi vanuit Tienhoven naar Schiphol vanaf €42,50. Dit zijn waanzinnige prijzen en dit kunt u niet voorbij laten gaan. 

Naast Schiphol ritten verzorgen wij ook ritten van en naar  nationale en internationale verchthavens. Bekijk onze tarieven op de website van TCMN taxi. U kunt eenvoudig uw ritprijs uit rekenen. Bent u het eens met onze tarieven kunt u ook eenvoudig via de website een taxi reserveren. De centralisten zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken en aan u bevestigen. 

In de taxi's van TCMN is het ook mogelijk om met pin en creditcard te betalen. Voor betalingen met pin wordt er €2,50 in rekening gebracht en bij betalingen met credicard €7,50. De Chauffeurs van TCMN hebben altijd genoeg wisselgeld op zak zodat dat geen problemen oplevert. al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde chauffeurspas.

Zelf nemen wij ook grote reserveringen aan.  Dit kunnen wij verrichten omdat wij samenwerken met aangesloten taxi -chauffeurs. Hier moet u denken aan bruiloften, feesten en evenementen.

TCMN rijdt met verschillende auto's voor verschillende aantal personen. Zo kunt u gebruik maken van een:

Sedan
Voor maximaal 4 personen

Station
Voor maximaal 4 personen, met wat meer ruimte voor bagage

Busje max 6 personen
Voor maximaal 6 personen

Busje max 8 personen
Voor maximaal 8 personen

Contact

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.