BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Werkhoven Schiphol

Taxi Werkhoven naar Schiphol al vanaf €67,50

Begin uw vakantie goed door een taxi te bestellen bij Taxi Werkhoven Schiphol. U reist met de taxi van Werkhoven naar Schiphol voor een vaste lage prijs van € 67,50. Taxi Werkhoven Schiphol biedt alleen prive vervoer aan en doet niet aan deeltaxi. U reist met Taxi Werkhoven Schiphol direct vanaf uw huis in Werkhoven naar Schiphol. Geen lange wachttjden en gesleep met bagage. 

Taxi Werkhoven Schiphol biedt u luxe en comfort met een laag prijskaartje. De beste taxi service hoeft niet duur te zijn. 
Bestel uw taxi gemakkelijk via onze website.

Gaat u op stap met meerdere personen dan zit u ook goed bij TCMN want dan gelden de volgende vaste lage tarieven Ritprijs met stationwagen: € 77,50, Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 77,50, Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 94.50. Verder is er nog van alles mogelijk bij TCMN, betalen kan met pin en creditcard, pinnen kost 2,50 extra en met creditcard betalingen word er € 7,50 in rekening gebracht. kinderen kunnen al vanaf 5 euro per rit veilig meevervoert worden. Taxi Centrale Midden Nederland beschikt namelijk over kinderzitjes voor diverse leeftijden.

Contact.

TCMN is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om uw te helpen aan informatie over de rit die u hebben moet. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw gestelde vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN is te bereiken op 030-6880711.

Heeft u voor de terug weg ook een taxi nodig maar u komt niet op dezelfde dag terug dan kunt u alsnog een taxi reserveren voor de terugweg. Als u dan een vluchtnummer doorgeeft dan kunnen we uw vlucht in de gaten houden voor als u vervroegd of wat later landt zodat de taxi er op tijd is.

Bij Tcmn Taxi Werkhoven denken we aan de beiligheid van uw kinderen mocht u die hebben. Zo is het mogelijk om bij Tcmn Taxi Werkhoven voor maar €5,- per rit een maxi-cosi, kinderzitje of een stoelverhoging te huren.

Mocht u grote of extra veel bagage op uw reis nemen en past het niet in 1 van onze bussen dan kunt u al vanaf €30,- een aanhanger huren

Al onze chauffeurs beschikken uiteraard minimaal over de wettelijk vereiste documenten. Zo zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en hebben zij hun chauffeursdiploma behaald.