BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Utrecht Schiphol

TCMN Taxi Centrale Midden Nderland Taxi Utrecht Schiphol voor zowel zakelijke reizen als vakanties kunt u een taxi Utrecht Schiphol bestellen. TCMN Taxi Utrecht Schiphol is voordelig, veilig en bovenal erg snel. U wilt tenslotte niet onnodig lang wachten en het risico lopen uw vlucht te missen. Jaarlijks worden er duizenden reizigers met TCMN taxi Utrecht Schiphol naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Onze chauffeur brengt en haalt u op zonder dat er onderweg nog andere passagiers moeten worden opgehaald. Bij het ophalen zullen wij TCMN zelf uw vluchtnummer in de gaten houden en na landing nemen TCMN contact met u op.

Taxi Utrecht Schiphol € 20,- p.p
Met TCMN Taxi Centrale Midden Nederland taxi Utrecht Schiphol begint u uw zakenreis of vakantie uitgerust en zonder stress. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland halen u thuis, op kantoor of in uw hotel op en zorgen dat u ruimschoots op tijd naar de luchthaven wordt gebracht. Naast de luchthaven Schiphol kunnen wij u ook naar Eindhoven, Rotterdam of een andere Europese luchthaven vervoeren. Op de desbetreffende luchthaven wordt u afgezet voor de vertrekhal zodat u niet met uw bagage hoeft te slepen. Met een TCMN Taxi centrale Midden Nederland taxi Utrecht Schiphol bespaart u bovendien parkeerkosten.

TCMN Taxi Centrale Midden Nederland is altijd op tijd
Als u van te voren een taxi TCMN Taxi Centrale Midden Nederland besteld, dan weet u zeker, dat uw taxi ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staat. En ook als u ons vanuit Utrecht belt voor een taxi op dat moment, kunt u er vanuit gaan, dat we binnen een 20 minuten met een TCMN taxi bij u voor rijden.

Bij TCMN is het natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen of groepen te reizen. De tarieven zijn dan alsvolgt:

Ritprijs met stationwagen: € 52,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 52,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 62,50

U kunt er ook een kinderzitje, xaxi-cosi of een stoelverhoging bij huren en dat kost dan € 5,00 extra.

Taxiservice Taxi Utrecht Schiphol zoals het hoort

TCMN Taxi Utrecht Schiphol doet niet moeilijk over service. Wij vinden, dat taxiservice en kwaliteit de belangrijkste ingrediënten zijn voor taxi vervoer in Utrecht en omstreken. Als u onze regio taxi in Utrecht belt, weet u dan ook simpelweg wat u kunt verwachten. Reserveer online of bel onze centrale op telefoonnummer 0306880711.

Dus heeft u een taxi nodig vanuit Utrecht Stad, Lombok, Zuilen, Vogelenbuurt, Sterrenwijk, Lunetten, kanaleneiland of omgeving dan blijft de prijs van €42,50 staan naar Schiphol of anders om. Hiermee is TCMN de enige taxi bedrijf dat werkt met vaste lage tarieven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en is hierbij de goedkoopste taxi centrale van Utrecht en omgeving.

Contact
Indien u meer wilt weten over de taxi Utrecht Schiphol diensten van TCMN kunt u uw vragen mailen naar info@tcmn.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 030-6880711.

Reserveren kan via onze website, e-mail of telefonish! Waar wacht u nog op?