BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Utrecht taxi

Utrecht naar Schiphol Taxi is de goedkoopste taxi van de regio Utrecht naar alle luchthavens. Onder andere naar Schiphol voor een vaste lage prijs van € 42.50.  De meeste inwoners van Utrecht gaan naar luchthaven Schiphol. Dat betekent dat 70% van onze ritten van Utrecht naar Schiphol zijn. Voor ritten binnen de stad Utrecht kunt u ook bij ons terecht. 

Utrecht naar Schiphol voor € 42,50

Utrecht taxi bied altijd de beste taxiservice in Utrecht. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland is 24 uur per dag bereikbaar ook tijdens alle feestdagen. De chauffers hebben allemaal een chaufeurs pas en brengt u veilig en legaal van A naar B. 
Komt uw familie bij u eten met kerst, en wilt u dat ze aan het einde van de avond veilig thuis komen. Dan is dit mogelijk bij Utrecht Taxi Schiphol. Wij brengen uw geliefden tegen het vaste lage tarief. Zo hoeft u niet aan het einde van de avond uw oma of opa nog naar huis te brengen.

Bij Utrecht taxi kunt u op 3 manieren betalen.
- Contant
- Pinnen (tegen extra betaling van €2,50)
- Creditcard (tegen extra betaling van €7,50)

Ook is het mogelijk om voor maar €5,00 extra een kinderzitje, maxi cosi of stoelverhoging te reserveren. Veiligheid van kinderen vinden wij erg belangrijk.

Zoekt u een taxi met een aanhanger? Dat is geen probleem bij TCMN. TCMN verhuurt aanhangwagens tegen een laag tarief. Zo is er al een aanhangwagen beschikbaar al vanaf €30,00 

Ook als u op vakantie gaat en veel bagage heeft, zoals koffers, rolstoel of een rolater, dan is het bij TCMN mogelijk om in een busje te reizen. Zo heeft u genoeg ruimte tegen een laag tarief. Kijk op onze website www.tcmn.nl voor de rit prijzen.

De ritprijs van Utrecht naar Schiphol is als volgt:

Ritprijs met stationwagen: € 52,50

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 52,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 69,50

TCMN werkt met vaste en lage tarieven, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Hiemee is TCMN ook het goedkoopste taxi bedrijf van Utrecht en omgeving.

Utrecht Taxi kan u naar alle plaatsen brengen die u wenst in Utrecht.

Contact
Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met de taxi centrale, op het volgende emailadres: info@tcmn.nl. Als u contact wilt opnemen met TCMN taxi utrecht schiphol kunt u bellen naar het volgende nummer: 030-68807101