BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Bilthoven Schiphol

 

Taxi Bilthoven Schiphol € 55,50.


Als u een taxi Bilthoven Schiphol wilt bestellen kunt u dat bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland Taxi Bilthoven Schiphol online regelen. Naast de reguliere taxiritten richten TCMN Taxi Centrale Midden Nederland ook op VIP taxivervoer in Bilthoven. TCMN Taxi Centrale Midden Nederalnd Taxi Bilthoven Schiphol hebben ervaring in het taxirijden voor ambassades, hoogwaardigheidsbekleders en consulaten. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kunnen uw gasten met onze taxi Bilthoven Schiphol naar de door opgegeven adressen vervoeren. Voor dit VIP taxivervoer worden er altijd directie taxichauffeurs ingezet die gecertificeerd zijn. Het is ook mogelijk om VIP taxivervoer met politie escortes te laten begeleiden.


Taxi Bilthoven Schiphol € 55,50.
Schiphol Taxi Bilthoven € 55,50.

 

In onze bedrijfsvoering laten wij ons drijven door de wensen van onze klanten. TCMN Taxi Centrale MIdden Nedreland bieden u de gewenste kwaliteit voor de laagste taxi prijs in de gehele regio. TCMN Taxi Bilthoven Schiphol kan er voor u zorgen dat u ontspannen aan uw internationale reis zult beginnen. Met onze speciale taxi Schiphol Bilthoven service bent u ervan verzekerd dat u op tijd op de luchthaven Schiphol arriveert.
Bovendien kunt u ook van tevoren regelen dat u weer na een reis op luchthaven Schiphol door ons afgehaald wordt. TCMN Taxi Bilthoven Schiphol biedt een vaste prijs naar schiphol en andere luchthavens.

Wanneer u bij ons een taxi Bilthoven Schiphol reserveert kunt u er zeker van zijn dat u op tijd op uw bestemming zult zijn. Punctualiteit maar ook de klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze taxichauffeurs beschikken over een taxichauffeursdiploma en zijn representatief gekleed. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om een taxi Bilthoven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een directiechauffeur. Zo bieden wij nog vele andere mogelijkheden om uw taxi Bilthoven Schiphol  vlekkeloos te laten verlopen

Aanhanger
Zoekt u een taxi met een aanhanger? Dat is geen enkel probleem bij TCMN. Bij TCMN is er al een aanhanger beschikabar vanaf €30,00. Zo kunt u makkelijk en veilig grote en vele spullen vervoeren.

Kinderzitjes
Heeft u een kleiner kind en heeft u geen zin om uw eigen kinderzitje of maxi cosi mee te nemen, dan bent u bij TCMN op het juiste adres. Geef bij uw reservering aan dat u een kinderzitje, maxi cosi of een stoelverhoging wilt en de chaufeur neemt er 1 mee voor u. De zitjes hebben een laag tarief van €5,00 per stuk/per rit. Veiligheid van kinderen is erg belangrijk.

Betaalmogelijkheden
U kunt in de taxi op 3 manieren betalen.

-Contant
-Pinnen (Tegen een bedrag van €2,50)
-Creditcard (Tegen een bedrag van €7,50)

TCMN werkt met vaste lage tarieven, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Hierdoor is TCMN het gedkoopste taxi bedrijf in Utercht en omgeving. 

Contact
Indien u meer wilt weten over de taxi Bilthoven diensten van TCMN kunt u uw vragen mailen naar info@tcmn.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 030-6880711.