Nederlands English

TCMN

Taxi Centrale Midden Nederland

Taxi Utrecht

Taxi Utrecht

Taxi Utrecht denkt met de consument mee in deze moeilijke tijd. Wij hebben onze prijzen zo laag mogelijk gehouden zodat u als consument gebruik kunt maken van een taxi. Taxi Utrecht heeft een systeem ontwikkeld waarin u direct te zien krijgt wat uw taxirit zal kosten. U vult de plaats van vertrek in en de plaats van bestemming in en krijgt dan de laagste prijs te zien. Alle chauffeurs zijn voorzien van een chauffeurs pas, zodat u veilig en legaal van A naar B wordt gebracht. 

Bij TCMN is het natuurlijk ook mogelijk om met meerdere personen of groepen te reizen. De tarieven zijn dan alsvolgt.:

Ritprijs met stationwagen: € 10,00 extra

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 10,00 extra

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 20,00 extra

U kunt er ook een kinderzitje, Maxi-cosi of stoelverhoging bij huren en dat kost dan € 5,00 extra.

Aanhanger
Heeft u grote of teveel spullen, dan is het bij TCMN mogelijk om een aanhanger bij te huren. Deze zijn beschikbaar vanaf €30,00

Betaalmogelijkheden
Bij Taxi Utrecht heeft u 4 betaalmogelijkheden in de taxi.

-Contant

-Pinnen (tegen extra kosten van €2,50)

-Creditcard (tegen extra kosten van €7,50)

- Indien nodig per factuur.

 

Taxi Utrecht reist naar Schiphol, Rotterdam Airport , Eindhoven Airport en zelfs naar buitenlandse luchthavens tegen het laagste tarief. Bijvoorbeeld naar Weeze Airport. Taxi Utrecht is niet alleen gespecialiseerd in luchthaven vervoer. Wij verzorgen ook vervoer binnen de regio Utrecht tegen het laagste tarief.

Gratis offertes
Wilt u een prijsopgave hebben van een rit, dan is dat geen enkel probleem bij Taxi Utrecht. U kunt op de website onder het kopje "Taxi bestellen" een gratis offertje aanvragen. U vult uw gegevens in en de taxi centrale zal zo spoedig mogelijk uw aanvraag beantwoorden. 

Contact
Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het nummer 030-6880711. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons ook mailen. Ons e-mailadres is info@tcmn.nl