BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Wijk bij Duurstede naar Utrecht

Taxi Wijk Bij Duurstede

Ondanks ons nog jonge bestaan is TCMN Taxi Wijk Bij Duurstede een begrip in Wijk Bij Duurstede en wijde omgeving.

TCMN Taxi centrale Midden Nederland staat voor betrouwbaarheid, punctualiteit en hoog taxiserviceniveau zijn zaken die hoog in ons vaandel staan. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer binnen Wijk Bij Duurstede en wijde omgeving, en vervoer over langere afstanden, zoals internationale taxiritten.
TCMN staan bekend om onze vaste lage taxiprijzen.

Wij werken samen met particulieren taxi bedrijven, dit zorgt voor een efficiente samenwerking en hogere kwaliteitsniveau. Wij verzorgen gemiddeld 1000 ritten per maand, dit verzorgen we dan uitstekend doormiddel van goede samenwerking en jaren ervaring.

Uit kennis en ervaring kan Taxi Wijk bij Duurstede grote reserveringen aannemen en daarom verzorgen wij ook feesten, bruiloften en partijen. Wij bieden u de scherpste tarief met daar in tegenover de beste service.

Bij TCMN is het personeel op professionelen basis gesteld en wij helpt u graag met uw vragen. Zelf kunt u ook bellen om te resereveren maar het kan ook zijn dat u de prijs indicatie voor uw rit wilt. Dat kunt u gerust opvragen want bij ons weet u het vaste tarief van te voren. 

Wij bij TCMN staan klaar voor u 24 uur en 7 dagen per week. U kunt ook online reserveren, ga naar
www.tcmn.nl
 
Er is altijd wel wat met de treinen waardoor u lang moet wachten door vertragingen of ze rijden opeens niet meer.
Bij TCMN Taxi Wijk bij Duurstede naar Utrecht reist u snel, comfortabel en goedkoop van Wijk bij Duurstede naar Utrecht. Geen lange wachttijden of overstappen. Direct van Wijk bij Duurstede naar Utrecht. Wij bieden u prive vervoer tegen de laagste prijs uit de gehele regio.