BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn

Taxi Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn

Wist u dat taxi Tienhoven TCMN de goedkoopste taxi is in heel regio Utrecht? Wij staan bekend om onze vaste lage prijzen en goede service. Onze taxichauffeurs zijn erg klantvriendelijk en helpen u met het in en uit laden van u bagage en indien nodig in en uit stappen.U rijd van Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn voor maar €55,-. Goedkoper vind u niet.

Reserveer nu uw taxi van Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche rijn op www.tcmn.nl of bel ons op 030-6880711

TCMN Leerdam geeft u ook verschillende mogelijkeden om u taxi rit te betalen. U heeft de mogelijkheid om contant te betalen te pinnen of met creditcard. Voor pinnen wordt er €2,50 extra kosten  in rekening gebracht en bij het betalen met een creditcard wordt er €7,50 extra in de kosten op rekening gebracht.

Boek nu simpel en eenvoudig uw rit via onze website. TCMN Taxi Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn heeft als enige een systeem ontwikkelt waar u vooraf uw ritprijs kunt uitrekenen. Staat uw rit er niet bij dan kunt u contact opnemen met de centalisten van TCMN Taxi Leerdam naar St Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn. Wij streven erna om alle plaatsen in onze systeem te verwerken.