BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Taxi Leerdam naar Vianen

Taxi Leerdam naar Vianen

Wilt u een goedkope taxi van Leerdam naar Vianen? Dan bent u bij TCMN taxi centrale Midden Nederland op het juiste adres. Wij bieden goede service voor een lage prijs. Zo kost taxi Leerdam Vianen maar €30,-

Reserveer nu via de website www.tcmn.nl of bel 030-6880711

 

  • Het tarief geldt voor een enkele reis.
  • Het tarief is per taxi niet per persoon
  • Deze ritprijs geldt voor max. 4 personen met 2 K1 koffers en 3 handbagage
  • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (geen deeltaxi)
  • Wij beschikken tevens over kinderzitjes. De kosten per kinderzitje zijn € 5,- per rit.
  • Indien u veel bagage heeft hebben wij een bedekte aanhangwagen. Tegen extra kosten vanaf € 30,- per rit kunt u hiervan gebruik maken.

TCMN Taxi Leerdam naar Vianen werkt alleen met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas.Bij Tcmn Taxi Leerdam naar Vianen  kunt u op meerdere manieren betalen u kunt contant, met de pinautomaat en met de creditcard betalen. Bij het betalen met de creditcard en de pinautomaat zitten wel kosten aan verbonden. Betalen met de pinautomaat kost bij Tcmn Taxi Leerdam naar Vianen  €2.50 extra op uw totaalbedrag en betalen met de creditcard kost u bij Tcmn Taxi Leerdam naar Vianen €7.50 extra op uw totaalbedrag. 

Ook werkt Taxi Leerdam Vianen alleen maar met gediplomeerde chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas. TCMN Taxi Leerdam Vianen beschikt over kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen voor diverse leeftijden. Uw kind(eren) en u kunnen zo voor maar €5,- per rit veilig meegevoert worden. 

Ook kunt u via onze website uw ritprijs berekenen. Zodat u dan al een overzicht hebt en op de hoogte bent hoeveel de rit voor u dan gaat kosten.

TCMN Taxi Leerdam naar Vianen is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u te helpen aan informatie over de rit die u wilt. Ook kunt u natuurlijk mailen naar info@TCMN.nl, wij antwoorden altijd binnen 24 uur op uw vragen. Op onze site kunt u terecht als u zelf vooraf de ritprijs wilt berekenen dat kan makkelijk en snel doormiddel van de beginlocatie en eindbestemming in te voeren. TCMN Taxi Leerdam naar Vianen is te bereiken op 030-6880711.