BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

U kunt met Taxi Oudewater reizen naar uw bestemming van A naar B. Wij brengen u vanuit Utrecht naar elke bestemming naar wens in Nederland. Zelf vervoeren wij ook naar het buitenland, een voorbeeld hiervan is Brussel,Dusseldorf, Weeze etc.

Zelf staan wij bekend om onze Schiphol taxiritten want wij hanteren de scherpste taxiprijzen als het gaat om luchthavenvervoer. Wij geven ook de garantie weg dat de taxichauffeur binnen 15 minuten bij uw aangegeven bestemming staat na directe taxi reservering.

Zelf kunt u ons ook inzetten voor feesten, bruiloften en evenementen. Wij kunnen grote taxi opdrachten verrichten omdat we jarenlangen taxi ervaring hebben en wij samenwerken met particulieren taxibedrijven. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen handelen maar ook kunnen zorgen voor kwaliteit en efficientcy.

Taxi Oudewater is daarom ook 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ons bereiken op het nummer 0306880711 en u kunt ook online een taxi reserveren op onze website www.tcmn.nl 

Bij TCMN Taxi Oudewater naar Sint Antonius ziekenhuis werken we alleen met gediplomeerde taxi chauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas. TCMN Taxi Oudewater naar Sint Antoniusziekenhuis bied u de mogelijkheid om een overdekte aanhangwagen te huren vanaf €30,- per taxi rit. TCMN Taxi Oudewater naar Sint Antonius ziekenhuis doet strikt alleen aan privé vervoer en niet aan deeltaxi's. TCMN Taxi Oudewater naar Sint Antonius ziekenhuis is de enige uit de regio Utrecht die met vaste prijzen werkt.