Nederlands English

TCMN

Taxi Centrale Midden Nederland

Video uitleg Taxi Utrecht Schiphol Reserveren retour

 In deze video laten wij u zien hoe u online een retour taxi kunt reserveren van bijvoorbeeld Utrecht naar Schiphol.

Wist u dat wij voor een zeer voordelige taxiprijs van Utrecht naar Schiphol rijden. U heeft al een taxi voor maar liefst € 49,50 voor 4 personen. De taxi gaat direct vanaf uw huisadres bijvoorbeeld van Utrecht direct door naar Schiphol. De taxi gaat niet langs andere adressen om andere mensen op te halen. U gaat direct naar Schiphol. Dat scheelt reizen met het openbaar vervoer en het tillen van uw koffers. Voor die prijs wilt u haast niet anders dan met een taxi naar vliegveld Schiphol.

Dit filmpje is een uitleg van alle stappen die voor het reserveren van een taxi naar en van Schiphol of andere luchthavens. Wij laten u zien hoe u de belangrijkste informatie op de juiste manier aan ons doorgeeft. Wij hebben op onze formulieren verschillende maten koffers met de bijbehorende foto's. Zo geven wij u een duidelijk beeld van de informatie die wij nodig hebben om de juiste taxi naar u toe te sturen. Zo kunt u zorgeloos en comfortabel van bijvoorbeel Utrecht naar Schiphol reizen.

Na een lange reis heeft u geen zin in lange wachttijden. Daarom houden wij aan de hand van uw vluchtgegevens uw vlucht voor u in de gaten. In dit filmpje laten wij u zien hoe en waar u deze gegevens kunt invullen. Vanuit de centrale wordt de status van uw vlucht in de gaten gehouden. Zodra u landt staat er al een taxi op uw te wachten op Schiphol of andere luchthaven. De centrale neemt 15 minuten na de landing telefonisch contact met u op. Zorg er daarom voor dat u na de landing uw mobiele telefoon aanzet. Zodra de centralemedewerker u heeft gesproken wordt er een melding naar de chauffeur gestuurd die op Schiphol op u staat te wachten. De chauffeur gaat dan onder het Panasonic TV Scherm op Schiphol staan totdat u naar buiten komt. U kunt dan direct instappen. Vooral na een lange vlucht wilt u niets liever dan direct naar huis gaan. Met TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kan dat. Geen lange wachttijden op de taxi, maar direct van het vliegtuig de taxi in.

Daarnaast beschikken wij ook over kinderzitjes voor uw kinderen. WIj hebben 3 soorten kinderzitjes:

  • een maxicosi voor een baby van 0 t/m 1 jaar
  • een kinderzitje voor een kind van 1 t/m 4 jaar
  • een stoelverhoging voor een kind van 4 t/m 6 jaar

Zo kunt u met een gerust hart veilig met de taxi naar Schiphol.

Wij zien u graag terug een in van onze taxi's.