Nederlands English

TCMN

Taxi Centrale Midden Nederland

Video uitleg rit reserveren van Schiphol naar Utrecht

 

In deze video laten wij u zien hoe u online een taxi kunt reserveren bijvoorbeeld vanaf Schiphol naar Utrecht.

Na een lange vlucht wilt u het liefst zo snel mogelijk thuis komen. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kan daar voor zorgen. Wij houden uw vlucht voor u in de gaten. Zodra u landt staat er al een taxi op Schiphol of een andere luchthaven op u te wachten. Zodra u uw bagage heeft kunt u direct in de taxi stappen en naar huis rijden. Een rustig einde van uw vakantie. U hoeft niet met uw zware koffers te tillen en te wachten op het openbare vervoer. Wij brengen u direct van Schiphol of andere luchthavens naar huis.

U heeft al een taxi voor maar liefst € 49,50 voor 4 personen. De taxi gaat direct vanaf Schiphol naar uw huisadres bijvoorbeeld naar Utrecht.. De taxi gaat niet langs andere adressen om andere mensen af te zeten. U gaat direct van Schiphol naar huis toe..

Dit filmpje is een uitleg van alle stappen die voor het reserveren van een taxi van Schiphol of andere luchthavens naar uw huisadres of bedrijf. Wij laten u zien hoe u de belangrijkste informatie op de juiste manier aan ons doorgeeft. Wij hebben op onze formulieren verschillende maten koffers met de bijbehorende foto's. Zo geven wij u een duidelijk beeld van de informatie die wij nodig hebben om de juiste taxi naar u toe te sturen. Zo kunt u zorgeloos en comfortabel van bijvoorbeeld Schiphol naar Utrecht reizen.

Naast onze normale auto's beschikken wij ook over busjes van 6 personen en 8 personen.

Daarnaast beschikken wij ook over kinderzitjes voor uw kinderen. WIj hebben 3 soorten kinderzitjes:

  • een maxicosi voor een baby van 0 t/m 1 jaar
  • een kinderzitje voor een kind van 1 t/m 4 jaar
  • een stoelverhoging voor een kind van 4 t/m 6 jaar

Zo kunt u met een gerust hart veilig met de taxi van Schiphol naar huis toe.

Wij zien u graag terug een in van onze taxi's.