BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

 

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Utrecht is de vierde stad van Nederland naar inwonertal.

Heeft u een taxi nodig voor uw zakenrelaties,weekendjes weg of wilt u op vakantie en bent u opzoek naar een goedkope taxi. TCMN Taxi Utrecht Rotterdam Airport levert goede,klantvriendelijke en zorgzame service tegen aantrekkelijke lage prijzen. U reist met ons naar Schiphol voor maar € 49,50. Of naar Rotterdam Airport voor maar € 79,50. Beter kan niet!

Al onze taxi's beschikken over pinapparaten. U kunt hiermee pinnen en met creditcard betalen. Dat is ideaal voor uw zakenrelaties uit het buitenland.

Wij hanteren bij TCMN Taxi Utrecht Rotterdam Airport vaste prijzen, zodat u van tevoren weet wat u voor een rit gaat betalen en niet voor onverwachte hoge kosten staat. U kunt de prijzen zelf uitrekenen op www.tcmn.nl , u zult dan gelijk merken dat u voor een spotprijs van en naar schiphol kunt reizen. Mocht u net van een heerlijke vakantie terug komen dan heeft u geen zin in een te overvolle en vaak te late trein, u wilt zo comfortabel, zo snel en toch voor een mooie prijs thuis komen.U zit  bij TCMN Taxi Utrecht Rotterdam Airport dan helemaal goed. Taxi Utrecht Rotterdam Airport voor maar €79,50.