BEL: 030 688 07 11 24 uur per dag en 7 dagen per week (Ook tijdens feestdagen).

Ritprijs berekenen

Vertrek

Bestemming


Reserveer

Recensies

Uw recensie

Cijfer
Naam
Woonplaats
Recensie

Recensies van andere

Bekijk ook onze enquete recensies

Wederom gebruik gemaakt van taxi naar Schiphol en afgelopen nacht weer midden in de nacht opgehaald op Schiphol en naar Utrecht bracht terug van onze vakantie.
Zoals altijd keurig op tijd en de vertraging bij de bagageband was geen enkel probleem voor de uiterst correcte chauffeur!

J. Brasker uit Utrecht
Gisteren door een prima chauffeur met dito wagen naar het ziekenhuis gebracht! Prima service met een goede prijs!

H Knops uit Schoonhoven
top taxi centrale

Jan uit utrecht
De beste taxi van Nieuwegein naar Schiphol

Linda uit Nieuwegein
Taxi is altijd keurig op tijd. Reservering wordt via mail bevestigd.
Nette prijs voor een nachtrit naar Schiphol.

Silvia uit Utrecht
Excellent service, I ordered a last minute taxi on a Sunday morning at 6.00 for an emergency, the driver arrived 15 minutes later to drive me to Schiphol, I really recommend this company !

Christine uit Utrecht
TCMN is begrijp in IJsselstein en Nieuwegein
Ben echt tevreden

Marvin uit Nieuwegein
TCMN is begrijp in IJsselstein en Nieuwegein
Ben echt tevreden

Marvin uit Nieuwegein
super goed service en erg goedkoop

saskia uit utrecht
Ben redelijk tevreden over de taxiritten (heen en terug). Op de heenweg 2 busjes omdat de grote bus defect was. Bij de terugrit nam de chauffeur risico's.
De stoelverhoging en het autostoeltje op de heenweg konden niet vast gemaakt worden en op de terugweg ontbraken beiden maar stonden wel op de reservering.
De taxi's kwamen op tijd om ons op te halen.
Hoop op iets meer nauwkeurigheid.

G. Ketelaar uit Schoonhoven
Ben redelijk tevreden over de taxiritten (heen en terug). Op de heenweg 2 busjes omdat de grote bus defect was. Bij de terugrit nam de chauffeur risico's.
De stoelverhoging en het autostoeltje op de heenweg konden niet vast gemaakt worden en op de terugweg ontbraken beiden maar stonden wel op de reservering.
De taxi's kwamen op tijd om ons op te halen.
Hoop op iets meer nauwkeurigheid.

G. Ketelaar uit Schoonhoven
Het valt op dat er alleen recentie`s t/m 2014 op staan. Ik heb kort geleden een wat mindere ervaring met TCMN schiphol/ IJsselstein. Weinig profecioneel als een stationauto gestuurd wordt in de nacht voor 6 personen met baggage wat op papier vast stond. rijzen bij mij twijfels.

Martin uit IJsselstein
altijd goed, keurige chauffeurs, altijd op tijd. Ook van schiphol naar huis!

t.klumpers uit ijsselstein
We hebben al een aantal keren gebruikt gemaakt
Van TCMN.
Prima service!


J Brink uit Bilthoven
Eerder geland op Schiphol. Werden direct gebeld. Toen we onze koffers hadden en naar buiten liepen kwam de chauffeur al aan rijden. Een keurige jongeman die ons netjes thuis bracht.

Ineke uit Cothen
Ik zie geen recente recensies meer.
Rijden jullie nog wel?

Van Vondel uit Amsterdam
Op de heenweg, welke keurig verliep met TCMN, reeds de terugweg betaald van/naar Schiphol.
Bij terugkomst een uur moeten wachten op een taxi, omdat zo werd mij door de centrale meegedeeld de bewuste taxi met pech langs de A2 stond. De vervanger is met spoed opgeroepen van huis. Moest om 04.00 uur beginnen, maar kreeg om 02.10 uur oproep. Eerst van Hilversum naar de De Meern om de taxi te halen en toen met spoed naar Schiphol. Aankomst 03.10 uur. Wij waren om 02.00uur bij vertrekhal 3 deur C. De voorwaarden voor de klant staan keurig beschreven. Na een half uur niet aanwezig of geen contact gehad vervalt de rit. Wat zijn de verplichtingen van de maatschappij in deze ?
Jammer, voorheen goede ervaringen met TCMN.
Dit zet mij aan het denken, of ik nogmaals gebruik zal maken van TCMN.

Balsters uit Houten
Voor het eerst een taxi besteld omdat wij 's nachts naar Schiphol moeten en geen vervoer hadden. Via de duidelijke website besteld. Een week van te voren nog even navraag gedaan, ook omdat mijn woning vrij lastig te vinden is. Op exact de juiste tijd was de taxi er en nog geen drie kwartier later stonden we op Schiphol. Helemaal top, zeker een aanrader!

Niels uit Houten
Goeiedag allemaal,

Heb al 3 keer gebruik gemaakt van de diensten van de TCMN alle 3 de keren Schiphol retour vlekkeloos ! Superaardige chauffeurs goede service kan er niks anders van maken.

Bart M

Bart M uit Utrecht
Op tijd, vrouwvriendelijk en heel gezellig!

Mindy & Kyra uit Montfoort
Een dikke voldoende voor tcmn. Ik stond afgelopen zaterdag met een kapotte auto voor de deur. Dankzij jullie heb ik mijn vlucht kunnen halen.

Nadat ik jullie uiterst vriendelijke medewerker had gesproken, stond de taxichauffeur binnen 10 minuten voor mijn deur.

De chauffeur die mij bracht verdiend ook zeer zeker complimenten. Meneer was zeer vriendelijk en zag er verzorgd uit.

dankzij de heen reis(en de goedkope prijs) ook gelijk een retour bij jullie besteld. Toen ik was geland werd ik gelijk gebeld door jullie centrale, die mijn vlucht in de gaten hield. De chauffeur was er op tijd en zoals uw website beloofd was deze rit ook zeer comfortabel.

Ik zal zeer zeker vaker een taxi bij jullie bestellen.

Met vriendelijke groet,
Mevr. Jakhari

K. Jakhari uit Utrecht
Een onvoldoende voor de (vooruit betaalde) terugreis vanaf Schiphol, omdat net als vorig jaar de wachttijd ongeveer 1 uur was. En 2x herzelfde verhaal: onze chauffeur is door de marechaussee aangehouden voor inspectie.... Dus 2x staan uitwaaien en kouvatten. Voorlopig geen ritjes meer met TCMN.

C van Leersum uit Nieuwegein
voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van TCMN voor een retourtje Schiphol. Op de heenreis was chauffeuse keurig op tijd. Netjes afgeleverd op Schiphol, vakantie kon beginnen.

Terugreis, verliep iets anders. Gebeld met TCMN waar wij onze moesten melden. Vertrekhal 2, uitgang F, dit gedaan. Stond inderdaad een auto van TCMN klaar! Was net aangekomen mat andere passagiers. Wij ingestapt en gaven aan naar Maarssen te willen. Chauffeur ging rijden, met een lopende meter! Aangegeven dat dit niet de bedoeling was en dat wij alles op de heenreis al hadden betaald. Na een telefoontje met de centrale is de keurig opgelost. Gaan volgende keer beslist weer met TCMN.

J. Dallinga uit Maarssen
Ik adviseer jullie om de teksten die op de website staan eens grondig door te nemen.

Ferry uit Utrecht
Bedankt! Voor de fijne rit naar Schiphol

K. Benissa uit Utrecht
Wij gaan 2x per jaar op vakantie en daarbij nog wat losse CL-trips .. wij maken altijd gebruik van TCMN .. erg tevreden, beleefde chauffeurs .. over paar weken weer en uiteraard maken we graag weer gebruik van TCMN ..

OmaAjax uit De Meern
Wij zijn weggebracht naar Schiphol en opgehaald.
Beide keren perfect geregeld op de terugweg belde de chauffeur mij op mijn mobiel en stond heel dicht bij de uitgang beter kon niet.

R Kempers uit Huis ter Heide
Kandidaat van Blitterswijk

Enquete Over chauffeurs TCMN Taxi Centrale Midden Nederland
Kandidaat van Blitterswijk
Datum 2012-10-08 10:32:37
Opmerkingen De chauffeur was keurig op de afgesproken tijd. Aangenaam gesprek gehad. Was voor eerst dat ik met de taxi naar Schiphol ging ipv met de trein. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Geen stress, op tijd, geen gezeul met de koffer en niet duur!
Bedankt voor de uitstekende service!


TCMN Enquete vragen

Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Welk cijfer geeft u aan de chauffeur voor de gehele rit? 10
Wat vond u van de auto? 9
Wat vond u van het rijgedrag van de chauffeur? 8
Wat vond u van de houding van de chauffeur? 8
Wat vond u van de kleding van de chauffeur? 8

van Blitterswijk uit Utrecht
Kandidaat michael Janssen

Enquete Beoordeling tcmn taxi website
Kandidaat michael Janssen
Datum 2012-10-03 17:52:37
Opmerkingen De site si super makkelijk om te gebruiken en jullie tarieven zijn helemaal super!!
Helaas zie ik helemaal geen reclame van jullie bedrijf, ik ben per toeval jullie tegengekomen. Ben er overigens wel blij mee dat ik jullie tegengekomen ben.


Enquete vragen

Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 9
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 9
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

michael Janssen uit Utrecht
Enquete Beoordeling taxiwebsite
Kandidaat david Roebuck
Datum 2012-09-30 10:50:37
Opmerkingen Very clear and concise and easy and quick to complete. Hopefully the prices are competitive.


Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 10
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 10
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 10
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 10

David Roebuck uit Houten
Enquete Beoordeling taxi website
Kandidaat Els Broker
Datum 2012-09-26 19:51:19
Opmerkingen Wij zijn vaste klant en uitermate tevreden Dover de professionele chauffeurs en de uitstekend staat van het wagenpark


Enquete vragen

Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 9

Els Broker uit Utrecht
Kandidaat A.Kreugel

Kandidaat A.Kreugel
Datum 2012-08-28 19:11:06
Opmerkingen Ik ben zeer tevreden over organisatie en ook de service is uitstekend.

Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Welk cijfer geeft u aan de chauffeur voor de gehele rit? 8
Wat vond u van de auto? 7
Wat vond u van het rijgedrag van de chauffeur? 8
Wat vond u van de houding van de chauffeur? 8
Wat vond u van de kleding van de chauffeur? 8

A.Kreugel uit Houten
Kandidaat Les Davis
Kandidaat Les Davis
Datum 2012-09-24 22:24:25
Opmerkingen Ik heb TCMN 1 keer gebruikt in maart dit jaar toen ik vroeg in de ochtend aankwam op schiphol. Afspraak was goed nagekomen. Ik werd gebeld na het landen en werd netjes opgehaald op de punt waar was afgesproken. De prijs is ook erg goed. Echt een aanrader. Net weer geboekt voor de volgende vakantie!


Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 10
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 10
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 10
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 10

Les Davis uit Vianen
Kandidaat J.E.Sijbrandij
Datum 2012-09-22 10:04:31
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? no
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

J.E.Sijbrandij uit Vianen
Kandidaat piet van laaren

Kandidaat piet van laaren
Datum 2012-09-21 18:43:03
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 9
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 9
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

piet van laaren uit Houten
Kandidaat joek spronk
Kandidaat joek spronk
Datum 2012-09-19 19:28:38
Opmerkingen Ik ben op Uw site terechtgekomen,omdat het een bedrijf in Utrecht betreft,maar ook omdat het concurrerende prijzen hanteert. Alles ziet er prima uit en daarom zal ik wel overgaan tot een "bestelling"van een taxi naar Schiphol.
U hoort nog van mij.
Hartelijke groeten, Joek Spronk


Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 7
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

Joek spronk uit Utrecht
Kandidaat W.J. Spiertz

Kandidaat W.J. Spiertz
Datum 2012-09-17 09:19:05
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 9
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 9
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 7

W.J. Spiertz uit Utrecht
Kandidaat jeroen goes
Datum 2012-09-19 22:03:58
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Welk cijfer geeft u aan de chauffeur voor de gehele rit? 10
Wat vond u van de auto? 8
Wat vond u van het rijgedrag van de chauffeur? 10
Wat vond u van de houding van de chauffeur? 10
Wat vond u van de kleding van de chauffeur? 10

jeroen goes uit Vianen
God dank je Eindelijk en Echt Taxi Centrale in Nieuwegein ik kan nu reservering maken voor de jaarwisseling met normaal prijzen ik heb vorige jaar 50euro betaald voor en rit van Nieuwegein naar Utrecht Centrum met zo genaamde fietstaxi Aktietaxi nooit meer


MO uit Nieuwegein
Beste Jongens van TCMN Taxi Centrale Midden Nederland gewoon normaal Auto's geen oude roest auto's net zo als de taxi uit Utrecht of de rare man Van Aktietaxi pa

Ferry uit Houten
Er zijn veel taxi Centrale maar TCMN Is de beste en de goedkoopste

Ruud uit Nieuwegein
Prima Taxi service Van Lopik naar Schiphol goedkoop en optijd

Jaap Jansen uit Lopik
Wat meer te zeggen nu voor de 3e keer op rij heen en terug naar Schiphol zonder problemen. Gewoon erg goed. Net bedrijf, nette mensen keurig op tijd en op afgesproken plaats.

Maas uit Vianen
Kandidaat N.rozemeijer

Enquete Beoordeling website
Kandidaat N.rozemeijer
Datum 2012-09-04 21:57:11
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 6
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 7
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 6

N.rozemeijer uit Utrecht
Beoordeling website
Kandidaat Ben van Bemmel
Datum 2012-09-04 20:09:29
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 9
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

Ben van Bemmel uit Houten
Top taxi service

Daan uit Nieuwegein
Jullie website is duidelijk ben echt tevreden over u taxi service van houten naar luchthaven Eindhoven

Hans speel uit Houten
Jullie zijn echt de beste en goedkoopste taxi van Woerden Naar luchthaven Schiphol

Deswin uit Woerden
A. van de Wijngaard

Enquete Beoordeling website
Kandidaat A. van de Wijngaard
Datum 2012-09-03 15:54:15
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 8

A. van de Wijngaard uit Utrecht
Enquête Over onze chauffeurs
Kandidaat A.Kreugel
Datum 2012-08-28 19:11:06

Opmerkingen Ik ben zeer tevreden over organisatie en ook de service is uitstekend.

Enquete
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? JA
Welk cijfer geeft u aan de chauffeur voor de gehele rit? 8
Wat vond u van de auto? 7
Wat vond u van het rijgedrag van de chauffeur? 8
Wat vond u van de houding van de chauffeur? 8
Wat vond u van de kleding van de chauffeur? 8

A.Kreugel uit Utrecht
Kandidaat i.j.w. van der marel

Tcmn Taxi Enquete Beoordeling website
Kandidaat i.j.w. van der marel
Datum 2012-08-26 16:03:39
Opmerkingen
Altijd stipt op tijd!!
Zeer goede en vriendelijke chauffeurs!!
Zeer duidelijke uitleg op de site
Zeer scherpe prijs in vergelijk met anderen!


Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 9
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 9
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 10
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 9

I.J.W. Van Der Mare uit Utrecht
Enquete Beoordeling website
Kandidaat Tom van der Vorst
Datum 2012-08-24 22:24:57
Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 7
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 7
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 7
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 6

Tom van der Vorst uit Houten
Ik hoor van me collega dat jullie centrale een van de goedkoopste in de Regio Utrecht dus heb ik bij jullie taxi besteld
De taxicheffeur was netjes optijd en bij aankomt op Schiphol stond preses bij de vertrekhal Lux om zo vervoerd teworden naar Schiphol.

Tom uit Utrecht
De taxichauffeur was 10min voor de afgesproken tijd ik vind het super taxi service

Vivian van de berg uit Woerden
Ik vind u taxi service in Nieuwegein super vooral omdat u taxi centrale ons vraag via Enquete hoe de taxi rit was naar Schiphol en als de taxichauffeur aan de snelheid heeft gehouden echt netjes
Tot de volgende vakantie

Sara de boer uit Nieuwegein
Ik ben zeer tevreden over u taxi service Utrecht goedkoop en optijd


Karen uit Houten
Optijd vertrokken van Vianen Naar Schiphol
Cheffeur was keurig optijd vond ik echt fijn

Marie uit Vianen
Taxi was is 10min echt top taxi service

Mark uit Nieuwegein
Taxi was optijd en u website is helder

Mulder uit Houten
Mooi taxi website

Mo Hassen uit Utrecht
Ik had een taxi besteld bij zo genaamd actietaxi ik heb hier echt spijt van. de taxi was 15 minuten te laat, hiervoor heb ik 2 keer moeten bellen naar de centrale. Krijg ik iemand aan de lijn die half slapend was en slecht nederlands sprak. Uiteindelijk werd mij verteld dat ze nergens van af wisten. Dus er kwam geen taxi. Vorig jaar was de begin van mijn vakantie dus niet echt een succes. Dit jaar heb ik het bij jullie geprobeerd. Moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Jullie waren 10 minuten eerder dan de afgesproken tijd. Daardoor kon ik precies om 05:00 uur vertrekken.
Relaxt begin van mijn vakantie en de terugreis was ideaal. Erg professioneel bedrijf. Heb gelijk na aankomst jullie enquete ingevuld en ik geef jullie een dikke 10. Ik zou zeggen tot de volgende keer! Bedankt TCMN

Christien Vermeer uit Utrecht
Jullie zijn echt de goedkoopste taxi van Utrecht naar Schiphol tot volgende vakantie

David Jacobs uit Utrecht
Kandidaat Garima

Enquete Beoordeling website
Kandidaat Garima

Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 10
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 10
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 9
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 9

Garima uit Houten
De Taxi was in 5min echt top taxi service

Ruud van odijk uit Houten
De cheffeur was 10min voor de afgesproken tijd dat vond ik echt fijn ik hoef hier voor niets extra Tebetalen zo hoor het met een fijn gevoel naar Schiphol Ik vond het plezierig ritje naar Schiphol

Amaal List uit Houten
Bedankt voor de taxirit u cheffeurs zijn vriendelijk Tot volgende keer
Willem

Willem uit Houten
Ik wil graag doorgeven dat alles prima verlopen is. Dank voor de uitstekende taxi service naar luchthaven Schiphol , is ons erg goed bevallen naar Schiphol de prijs was ook verdeling

H.Mahel uit Linschoten
Me vakantie is begonnen met u taxi naar Schiphol echt lux om met de taxi naar Schiphol tegaan top service tot volgende keer

Sohiel uit Afghanistan-houten
Ls, Tot volle tevredenheid hebben wij afgelopen week gebruikt gemaakt van uw Schipholservice ! Prima chauffeurs en wat een luxe om voor de deur op te stappen en weer thuis gebracht te worden ..... maakt de vakantie helemaal compleet. Bijdeze wil ik graag even TCMN taxicentrale bedanken voor hun goede service. ik heb me rot gezocht naar een taxicentrale met kinderzitjes, tot ik via me collega hoorde over TCMN waar zei 2 maanden geleden mee naar schiphol is gereisd en helemaal tevreden over was, ik heb ze eens getest en ik zou ze iedereen aanraden. ik ben vorige week met me dochtertje van vier, lekker even op vakantie geweest. een dag van te voren gereseveerd, ze waren lekker op tijd en HADDEN EEN KINDERZITJE. ik was in 30 minuten op schiphol de chauffeur hielp netjes met uitladen, en over de terug reis mag ik echt niet klagen want 3 kwartier geleden stonden me dochtertje en ik nog op schiphol TCMN tot de volgende keer Tot een volgende keer.

Sammy uit Bunnik
Super goedkoop taxi naar Schiphol goedkoper dan lang parkeereren op Schiphol em de moeite met de bus met tcmn vanaf me voordeur tot de voordeur van Schiphol en de chauffeur helpt ook met de koffers echt top ik ben nog nooit zo snel en zo goedkoop van houten naar Schiphol gegaan.
Tot de Volgende vakantie

Hans van Houten uit Houten
Jullie zijn zekker de goedkoopste uit de gehele regio van Woerden naar Schiphol

Frans van der zanden uit Woerden
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 7
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 8
vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 8
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 7

Moniek Verwoert uit Nieuwegein
Duidelijk taxi website je kan zo je prijs berekenen van houten naar Schiphol,de formulier om een taxi te reserveren is helder afbeelding van koffer en afmeting er van best netjes

Dirk Hoffman uit Houten
Het is nog vroeg maar we hebben mijn schoonmoeder van (nu) 87 jaar weer geboekt voor een vlucht vanaf Schiphol naar Nieuwegein.

Gezien onze zeer positieve ervaringen van vorig jaar met uw organisatie wille we ook dit jaar weer een beroep op u doen om haar naar en van schiphol te brengen en te halen. De onderstaande mailtjes van vorig jaar spreken voor zich denk ik.
Via de website zal ik de reservering maken en hoop dan van u een bevestiging te ontvangen.

Groet Philip van Israël

Philip van Israël uit Nieuwegein
De beste taxi centrale van Utrecht naar Schiphol en ook de goedkoopste taxi centrale van Utrecht voor maar €42,50 van Utrecht naar Schiphol is echt goedkoop beter dan de auto parkeren op Schiphol

Ronald Kersenboom uit Utrecht
Ik wou hierbij een compliment geven over de tcmn omdat als ik bel altijd de taxi binnen 15minuten op de plaats is waar ik opgehaald moet worden ik ben op vakantie geweest en de taxi stond zelf op ons te wachten dat hoor je niet vaak en het voordeel is van de taxicentrale dat ze goedkoop zijn groete Angela

Angela uit Vianen
Ik vind u website duidelijk met het prijs berekening van de taxi rit naar Schiphol

Handrik De Boer uit Houten
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 7
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 8
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 6
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 7
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 7
9/10


K.Louwers uit Utrecht
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 9
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 9
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 10
9/10

Roze Jacobs uit Utrecht

Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele website? 8
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze formulieren? 9
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 8
Wat vindt u van de prijsberekening op onze website? 9
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 7

Olaf Winkel uit Utrecht
Kandidaat Marvin de groot

Taxi Enquete website
Kandidaat Marvin de groot

Enquete vragen
Mogen wij uw recensie plaatsen op onze website? yes
Hoe beoordeelt u onze gehele taxiwebsite? 10
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van deze taxiformulieren? 10
Wat vindt u van de formulieren op onze website? 10
Wat vindt u van de Taxi prijsberekening op onze website? 10
Wat vindt u van de gebruikersvriendelijkheid van onze website? 9
Wat vindt u van de uitstraling van onze website? 10

Marvin de groot uit Houten
Hele duidelijke Taxi website en ideaal dat er meteen een prijsberekening gemaakt kan worden echt helder

W.van der zanden uit IJsselstein
Wij maken bijna alleen in de zomerperiode gebruik van de taxi ivm schipholvervoer.
Ik wil graag doorgeven dat alles prima verlopen is. Dank voor de uitstekende taxi service, is ons erg goed bevallen

S. De Haan uit Oudewater
Goedkoop taxi service van Houten naar Schiphol

Van leeuwen uit Houten
Beste taxi van oudewater naar Schiphol

M.Vloon uit Oudewater
Prima taxi service Van Vianen

Verhijn uit Vianen
Ik Ben al eens eerder met uw taxi naar Schiphol gebracht en dat was prima.

mkm uit Vianen
Dank voor de prima uitvoering van deze opdracht. Ondanks vertraging van mijn vliegtuig stond de deskundige chauffeur met een geweldig mooie auto op mij te wachten, het telefonisch contact deed de rest.

Remko Mulder uit Vianen
Goedemorgen,
 
Ik wil graag doorgeven dat alles prima verlopen is. Dank voor de uitstekende service, is ons erg goed bevallen!
 
Jos Jansen

Jos Jansen uit Utrecht
Goedemorgen,

Hierbij laat ik weten dat het vervoer naar en van (gisteren) Schiphol prima geregeld was.

Vr.groet

Leo van Halewijn
de Bilt

Leo van Halewijn uit Houten
snel, overzichtelijk en to the point


Sjors van Hoogdalem uit Houten
ik vind de website erg netjes en ben benieuwd naar de prijsopgave die ik heb gevraagd .
Ik heb wel over tcmn gehoord maar heb er nog niet mee gereden


Bo uit Utrecht
HADDEN EEN KINDERZITJE en goedkoop Taxi naar Schiphol
me collega hoorde over TCMN waar zei 2 maanden geleden mee naar schiphol is gereisd en helemaal tevreden over was, ik heb ze eens getest en ik zou ze iedereen aanraden. ik ben vorige week met me dochtertje van vier, lekker even op vakantie geweest. een dag van te voren gereseveerd, ze waren lekker op tijd en HADDEN EEN KINDERZITJE. ik was in 30 minuten op schiphol de chauffeur hielp netjes met uitladen, en over de terug reis mag ik echt niet klagen want 3 kwartier geleden stonden me dochtertje en ik nog op schiphol TCMN tot de volgende keer...


Jaap Van Dijk uit Utrecht
Wij maken al lange tijd met vol vertrouwen en zeer tevreden gebruik van TCMN (voorheen YTC Taxi).

John Wisselo uit Nieuwegein
Vligtuig was om 06:00 geland en om 07:30 was ik thuis echt top Taxi service

Hans uit Utrecht
De goedkoopste taxi van IJsselstein naar Schiphol

Deswin uit IJsselstein
De taxichauffeur was netjes op tijd en de rit was plezierig naar Schiphol. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.


K. van den Heuvel uit Utrecht
Precies op tijd, zonder lawaai in de straat 's nachts.


J.Tonnon uit Utrecht
Hele duidelijke Taxi website en ideaal dat er meteen een prijsberekening gemaakt kan worden zodat je direct weet wat de kosten zullen zijn.
van Houten naar Schiphol

Angela uit Houten
Ik ben van utrecht naar rotterdam Airport gegaan voor maar 79,50 echt super goedkoop taxi servcie was prima.

Jaap uit Bunnik
Tip: in de enquete aangeven dat de beoordeling gegeven dient te worden in een cijfer op een schaal van 1 tot 10, waarbij een 1 staat voor heel slecht en een 10 voor uitstekend. Dit zal niet voor iedereen vanzelfsprekend zo gelezen worden.


Rob Riesthuis uit Houten
Uw servcie was prima !

Familie Smit


Familie Smit uit Utrecht
Ik heb gebruik gemaakt van een schiphol rit v.v. met een tussenpoos van ruim 4 weken. De ritten zijn prima en stipt uitgevoerd. Ik ben dus zeer tevreden.
Bij bovenstaande vragen heb ik 10 beoordeeld als uitstekend.
Met groet,
Hans Kestens


Hans kestens uit Wijk bij duurstede
Alles goed vindbaar maar nog niet alle plaatsnamen staan in de prijzencalculator.
Je moet ook wel een beetje van geel houden.
Welke kleur zijn jullie autos eigenlijk? :)


bas uit Houten
Hele duidelijke Taxi website en ideaal dat er meteen een prijsberekening gemaakt kan worden zodat je direct weet wat de kosten zullen zijn.


A. van Kooten uit Utrecht
Ik ben benieuwd ofdat ik nadat ik jullie service gebruikt hebt ook nog een mail krijg.
Dit mbt de taxi service die jullie verlenen.
Hoe mijn ervaring daarmee is.
Dit is natuurlijk toch mondelinge reclame.


Witjes uit Utrecht
Bij het aangeven van de tassen vond ik het wel een beetje onduidelijk wat ik met de handbagage moest. Verder een perfecte website.


Ine Borghans uit Houten
Aandacht op site bij reservering/offerte voor mogelijkheid tussenstops bij ophalen of wegbrengen vanuit meerdere adressen.


G.J.P. Jansen uit Utrecht
Goed georganiseerd.


Dubbers uit Houten
Uitstraling site zou iets soberder, bescheidener kunnen.


A. Kortbeek uit Utrecht
Prima website! duidelijk, overzichtelijk, snel zicht op de prijzen en het formulier is erg gemakkelijk in te vullen.


Marcella Polis uit Houten
Keurige site! Ben benieuwd naar de auto :-)

Tot dinsdagochtend, heel vroeg in de ochtend!

Gr. Peter


Peter Brandsma uit IJsselstein
Opmerkingen Het aanvragen van de Schipholtaxi was eenvoudig en duidelijk ook wat betreft aangeven van welke koffers er mee gaan en het aantal personen + de terugreis. Er werd direct een ontvangstmail ontvangen wat aangeeft dat de aanvraag is aangekomen en ingang gezet is.


RX van der Kolk uit Nieuwegein
Voor een ritje SPL zijn vragen over koffer grootte nogal onverwacht en onnodig; alleen aangeven als het meer is dan bijv. 1koffer en handbagage perbpersoon. Mng stef


Steens uit Maarssen
Wij maken bijna alleen in de zomerperiode gebruik van de taxi ivm schipholvervoer


A Bosch uit Houten
Bij terugreis onmiddelijk een vakje voor het vluchtnummer (had u volgens mij vorig jaar wel)


L.A.Pleging uit Nieuwegein
je kunt bij ritberekenen niet kiezen voor optie maastricht airport...


koppen uit Houten
ik vind dat u een goede indruk op mijn heeft gemaakt dank daar voor


sluijk uit Utrecht
Het enige minpuntje van de website is dat ik geen maten en gewichten van de koffers en tassen te zien krijg,wat ik ook probeer.


Mariska vonk uit Utrecht
Prima site, strak en overzichtelijk!


Mathieu Nijenhuis uit Utrecht
The design of the website is a little old school styl but the quality of your service is on the top! Thanks a lot!


Günter Gugler uit Utrecht
Ik heb heel eerlijk gezegd niet op zijn kleding gelet.
Chauffeur was rustig.

Dat hij op tijd was en ons veilig heeft weggebracht vind ik het meest belangrijk.


Karin uit Utrecht
Ik vind de website erg netjes en ben benieuwd naar de prijsopgave die ik heb gevraagd .
Ik heb wel over tcmn gehoord maar heb er nog niet mee gereden


Manuel uit Utrecht
Een keurige chauffeur met humor en keurig op tijd. We zijn nog nooit zo snel en comfortabel naar Schiphol gereisd.

Hilde uit Oudewater
Helemaal tevreden dus!
Prima service!


mw CoumansHelemaal uit Nieuwegein
Heldere, duidelijke website. Aantrekkelijke tarieven.


Linda uit Utrecht
Taxi was optijd tot volgende keer TCMN

Angela uit Vianen
Top Service, en super snel

Kees uit Nieuwegein
Een echte aanrader, taxi was stipt op tijd, met plezier op vakantie gegaan!

Eric uit Maarssenbroek
Goedkoop maar tegelijkertijd een super goede service. Een echte aanrader!

Anne uit IJsselstein